TAKE A LOOK: Romantično, a moćno izdanje Sydney Sweeney otvara sezonu vibrantnih proljetnih boja

Glumica je spojila jednostavne dizajnerske komade u ženstvenu, romantičnu priču.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U posljednje se vrijeme mnogo govori i piše o 26-godišnjoj glumici Sidney Sweeney, a sve je krenulo nakon izlaska hit serije 'Euphohia' čija se treća sezona željno iščekuje.

Trenutno je sva pažnja usmjerena na film 'Anyone But You' u kojemu se pojavljuje s glumcem Glenom Powellom kao i na njihovu filmsku ljubavnu priču zbog čega se, kako to i inače biva, mnogo šuškalo i o njihovom romansi izvan kamera. Ipak, glumica je zaručena za Jonathana Davina, još od 2022. godine, a i on je sam jedan od producenta filma pa bi to sve zajedno bilo ipak malo čudno (iako za Hollywood ne previše čudno). 

Prirodna plava ljepotica prije nekoliko je dana vodila i popularni show Saturday Night Live, a nije propustila ni Tjedan mode u Parizu gdje je bila gošća modne revije Miu Miu. Za tu je priliku svoju kosu ošišala na omiljeni long bob, a naravno, dio outfita bile su i popularne Miu Miu šljokičaste 'gaće' koje su apsolutno osvojile njihovu prošlosezonsku kolekciju.

Nas je, pak, osvojilo njezino izdanje iz New Yorka. 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Da Barbiecore estetika i dalje drži svoje mjesto, pokazala je Sydney u prekrasnoj, vibratnoj, ružičastoj Alaïa haljini, model Twisted Sheer Midi Dress (4180€) koju je uskladila s jarkim Maison Ernest cipelama crvene boje (544€). Na romantičan colorblock, od dodataka je nosila samo Alexander McQueen naočale (444€). 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

The Lyst 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango