TAKE A LOOK: Pronašli smo savršenu oversized i boxy proljetnu jaknu, a nosi je Katie Holmes

Glumica je poznata po svom stilu kombiniranja ležernog i sređenog, a to je učinila i s ovom odličnom zelenom jaknom.

Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Katie Holmes česta je gošća ulica New Yorka gdje volimo pratiti njezin specifičan modni izričaj koji je spoj ležernog i nosivog, točnije pravi primjer kako kombinirati high end i komade za svaki dan.

Njezin koncept '3 word method' podučava kako metodom odabira jednog praktičanog, jednog modno posebnijeg i jednog osobno važnog modnog komada kreiramo osobni izgled. Slavna je glumica tu metodu odlično prebacila u u realnost jer oduševljava u izdanjima za svaki dan kao i odličnim večernjim siluetama.

Često nosi široke kapute, tenisice i traperice, veoma jednostavne pulovere, košulje i haljine, a sada je predstavila još jedno svoje cool izdanje, savršeno za prijelazno razdoblje i proljeće koje nam je napokon stiglo. 

Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon kaputa, jedva se čekamo prebaciti u lagane jakne, a Kate je za odlazak na večeru odabrala Everlane maslinasto-zelenu prošivenu jaknu koja je dio njihove limited-edition kolekcije s dizajnerskim duom Marques ' Almeida. Na njihovoj službenoj stranici trenutno je dostupna u veličinama S, M i L (XS i XL su rasprodane) po cijeni od 236€.

everlane 

Njezin boxy oversized moment, strukturirani ovratnik, veliki četvrtasti džepovi i gumbi koji se spuštaju niz sredinu čine je savršenim dodatkom proljetnom ormaru, a kao što vidimo, iako nosi ležerni vibe, Katie ju je odlično kombinirala na elegantne crne hlače i crne slingback kitten heels.

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara