Bella Hadid jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice, a osim što je više puta prozivana modelom godine, dobila je i titulu najljepše žene svijeta, kao i žene sa najsavršenijim licem.

Sa samo 27 godina, već se 29 puta pojavila na naslovnici časopisa Vogue, postala zaštitno lice modnih divova, okupila masu obožavatelja na društvenim mrežama, hodala modnim pistama najvećih imena, postavljala modne trendove i dobila titulu omiljene it djevojke.

Ipak, prošle je godine odjednom nestala iz javnog svijeta, a kako je i sama izjavila, liječila se od lajmske bolesti. 'Vratit ću se kad budem spremna', bile su njezine riječi. Nakon nekoliko mjeseci medijske izolacije, Bella je početkom godine priredila povratak u stilu - pojavila se na naslovnici magazina Perfect, a onda i predstavila svoj vlastiti brend 'Orebella' (čije će detalje otkriti tek drugog svibnja).

Sada se sve češće pojavljuje u javnosti, što sama, što s novim dečkom Adanon Banuelosom, a sada su je paparazzi fotografirali na ulicama sunčanog Los Angelesa. Da Bella postavlja trendove nije tajna, a ako ih ne postavi, onda zna što se trenutno obožava nositi. Tako je sada iznijela pravi proljetni outfit idealan za nadolazeće razdoblje.

Bella Hadid u Mango baloneru
Diggzy/Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da su topovi hit, pokazala je i prije nekoliko dana Dua Lipa svojim izdanjem gdje je tri remena povezala u crni kropirani top. Bella je još minijaturniju verziju nosila ispod Mango bež balonera te uz crne traperice ravnog kroja i ravne čizme.

Riječ je o baloneru od 100% brušene kože koji je na web stranicama Manga dostupan u veličinama od XS do XL po cijeni od 359,99€.

Mango baloner
Mango 

Na ramenu je nosila Givenchy torbu, a od dodataka stylish crne naočale, zlatni nakit i trenutno veliki povratnički hit - traku za kosu. 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Zara traperice
Zara 

Zara traperice
Zara 

Zara traperice
Zara 

Zara traperice
Zara 

Zara traperice
Zara 

Zara baloner
Zara 

Zara baloner
Zara 

Zara baloner
Zara 

Zara baloner
Zara 

Zara baloner
Zara 

Zara baloner
Zara 

Zara crni top
Zara 

Zara crni top
Zara 

Zara crni top
Zara 

Zara crni top
Zara