TAKE A LOOK: Rosie Huntington-Whiteley donosi luksuz iz Italije u Bottega Veneta leopard haljini

Divna Rosie slaže savršenu modnu kapsulu u kojoj je i ova upečatljiva dugačka haljina.

Instagram (@rosiehw)

Žena koja izgleda savršeno u svemu što odjene. Ikona klasičnog, elegantnog i luksuznog stila, ljubiteljica minimalizma i ženstvenosti.

Manekenka i poslovna žena Rosie Huntington-Whiteley kroz godine je razvila modni stil koji je izbrusila do savršenstva. Kako je i sama kaže: 'Ne želim da odjeća nosi mene. Kada uđem u prostoriju, želim da ljudi prvo vide mene, a ne moj outfit. Nikada ne bih htjela na sebi nositi onaj 'too much' look'.

Ipak, teško je ne primijetiti njezin nevjerojatan izražaj koji doista i jest definicija umjerenog. Uvijek je viđamo u bezvremenskim komadima kojima je izgradila svoju modnu kapsulu i koje nosi bez obzira na trendove.

To je sada predstavila i na putovanju Italijom gdje je nosila već na njoj viđene haljine zbog čega možemo zaključiti da voli modno reciklirati, kao i da je definitivno osoba sa svojom modnom kapsulom u kojoj se nalaze elegantni komadi u neutralnim bojama i jednostavnog kroja.

Uz crne, bež i bijele nijanse, jedna je haljina posljednjih dana posebno izazvala pažnju, a to je dugačka, sjajna haljina s dolčevita vratom i leopard uzorkom, Bottega Veneta 'Leopard Print Sequin Gown' (6500€), koju je Kendall Jenner u listopadu prošle godine nosila na rođendanu sestre Kim Kardashian.

Instagram (@rosiehw) 

Instagram (@rosiehw) 

Instagram (@rosiehw) 

Instagram (@rosiehw) 

Uz nju je nosila i crne Bottega Veneta salonke sa zlatnom, nepravilnom petom i Bottega Veneta 'Bolt Rectangular' naočale u narančastoj boji (cca 600€). 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Slično se možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modne komade leopard uzorka. 

Zara 

Zara 

Bershka 

Bershka 

Bershka 

Bershka 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara