Savršena ljetna torba je model s Bottega Veneta potpisom: Stvorena za ljetne lookove i putovanja modernog putnika

Kreativni direktor Matthieu Blazy potpisuje novi model torbe koji oduševljava kombinacijom materijala i boja.

Bottega Veneta

Prije godinu dana modna kuća Bottega Veneta je predstavila novi model torbe koji je u trenu postao ultimativni modni hit. Radi se o modelu Andiamo, koji je danas dostupan u više veličina i boja, a određuje ga, baš kao i druge Bottegine slavne modele, jedinstvena estetika, vrhunska kvaliteta i tehnika izrade, u ovom slučaju Intrecciato tehnika pletenja kože.

Proljeće i ljeto 2024. bogatiji su novog člana Andiamo obitelji – model torbe izrađen od platna i Bristol kože, koji se u atraktivnoj ecru smeđoj kombinaciji boja, nameće kao svestrana torba.

Zanimljiv je podatak kako se posebnost Bristol kože, koja se koristi za izradu ovog komada, krije u posebnom tretmanu kako bi stvorio namjerno ostarjeli izgled. To uključuje proces pranja i ručnog četkanja, što rezultira kožom koja se može pohvaliti čvrstom strukturom, a opet iznenađujuće nježnom na dodir.

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Odličan kontrast između platna i kože zaokružen je detaljima - klasičnim Botteginim zlatnim čvorom, kožnim pletenim detaljima te ručkama, tj. naramenicama, koje su funkcionalni detalj koji omogućuje udobno nošenje Andiamo preko ramena ili preko tijela.

Nova verzija dolazi u dvije veličine, cijena većeg modela je 6.300 a manjeg 3.300 eura, a ovoj grupi neodoljivih modnih poslastica se pridružio i model koji spaja najbolje od velikog modela torbe i šminkerskog ruksaka, a koji je će biti dostupan po cijeni od 6.500 eura.

Zaključak, kreativni direktor Matthieu Blazy je nezaustavljiv, a ovaj model torbe je savršen za ljetna putovanja.