Čipkaste košulje donose idealan boho štih za proljeće 2024.: Donosimo modele iz Zare i Manga

Ovo proljeće nosimo boho chic stil.

Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Realno gledajući, gotovo svatko bi od nas bijelu košulju svrstao u must have svačijeg ormara. Bez obzira na to koliko je često nosili, podrazumijeva se da imate barem jednu takvu za potrebne prilike.

Ove sezone, to je čipkasta košulja. I ne mora biti bijela. Modna predviđanja s kraja prošle i početka ove godine dala su naslutiti kako se na scenu vraća boho stil. To su potvrdile i neke od kolekcija predstavljene na Tjednima mode, od nezaboravne Chloe do Balmaina, Loewea, Margiele... koji su svatko u svom stilu u modne vizije ugradili motiv cvijeća i lepršavosti. S dolaskom proljeća sve je više kombinacija koje nas privlače, a koje su savršen primjer boho chic mode.

Dio nje čine upravo čipkaste košulje u neutralnim nijansama i klasičnim beige tonovima, tipičnima za boho stil. Kako je održiva moda nezaobilazna priča u 2024., boho chic stil je poseban upravo zahvaljujući vrhunskom pamuku, svili, lanu, konoplji... Ove tkanine su ekološke, udobne i savršene za tople ljetne dane, ali njihova važnost je i u estetici koja ovaj stil čini posebnim. Boho moda je nezamisliva bez modnih dodataka, a u 2024. pogled je usmjeren na velike komade. Nose se naušnice, velike ogrlice i prstenje.

Jesu li cijele košulje u boho dizajnu ili na sebi sadrže određene motive - Zara i Mango nude oboje. Pogledajte high street ponudu. 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara