Ovog ljeta nosimo Chanel naočale: Nova kolekcija donosi voljene cat eye i butterfly modele, ali i dašak klasike

Sad znamo i kakve naočale biramo za nadolazeće ljetne mjesece.

Instagram (@le.petit.colette)

Modni detalj koji je must have svakog sunčanog dana definitivno su naočale. Davno su prestale biti samo komad kojime štitimo oči, već sada nose i svoju posebnu fashion komponentu kojom nadograđuju svaki outfit koji odaberemo. Sportski, elegantni, retro, suvremeni modeli, u raznim bojama, od klasike do potpuno nečeg novog - naočale danas možemo pronaći u kojoj god verziji želimo.

Već dobro znamo sve modne trendove koji će se nositi u ovim proljetnim i ljetnim danima, a što je s naočalama? To najbolje zna modna kuća Chanel.

Žena koja je stvorila cijeli brend, Gabrielle Chanel, učinila je dvobojnost svojim prepoznatljivim elementom. Danas to pokreće i kolekciju naočala za ljeto 2024. godine.

Kombinacije boja u klasičnim ili pop varijantama, nježnim ili kontrastnim nijansama donose četiri para sunčanih naočala: one s velikim okvirima u obliku kvadrata, nešto drugačiji cat eye, shield naočale i elevirani butterfly oblik. Većina je okvira debele izrade i u crnoj boji, obrubljeni jarkom bojom, s kontrastnim Chanelom logom, dok su naočale napravljene od najlonskih niti s mineralnim staklima kroz koja oštrije vidimo nego kroz ona klasična. Drugi su, pak, modeli potpuna suprotnost s iznimno tankim okvirima te fotoosjetljivim staklima koja se zatamnjuju na suncu. 

Najupečatljiviji definitivno su shield modeli koji sami po sebi grade cijelu modnu priču, a veoma stylish izgledaju i cat eye modeli. Dizajni su prilagođeni vrlo raznovrsnim stilovima, stoga svatko može pronaći one koji će najbolje odgovarati njegovom.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel