TAKE A LOOK: Emily Ratajkowski u prozirnim Mango komadima pokazala da na proljeće i ljeto nosimo golu modu

Ne nose se samo prozirne balerinke - evo i high street modnih komada.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada pomislimo da znamo sve mikrotrendove koji nas čekaju ovu sezonu, vidimo da im raznovrsnost i dalje nema kraja. Iako trenutno modni svijet obožava prozirne i mrežaste balerinke, čini se da bi se opus komada mogao proširiti.

Već smo na pistama Tjedana mode za ovu godinu od proljeća pa do zime mogli vidjeti da su dizajneri u svoje kolekcije uvrstili brojne 'gole' komade (primjerice Alaïa i Marni u kolekcijama za proljeće/ljeto, a Saint Laurent i Chloé u kolekcijama za jesen/zimu).

Prozirne i gole kombinacije često su se nosile i u devedesetima - svi se sjećamo legendarne haljine Kate Moss iz 1993. godine. Sada je svoju 'modnu golotinju' odlučila pokazati i manekenka Emily Ratajkowski šetajući, kao i uvijek, ulicama New Yorka sa svojim ljubimcem Colombom.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da voli nositi Mango nije tajna, a ovoga je puta odjenula tri komada iz njihovog asortimana u genijalnom transparentnom outfitu. Oslonjena na jednostavnost, komfort i neutralne boje, Emily je kombinirala Mango kardigan, Mango suknju (koji su zapravo kompet) i Mango crni top koji je nosila iznad bijelog. Nije izostavila ni crne kožne čizme u kojima je često možemo vidjeti.

Mango 

Mango 

Mango 

Inače, trenutno željno iščekujemo Victoria Beckham x Mango capsule kolekciju koja bi trebala biti lansirana 23. travnja te uživamo u prekrasnim haljinama iz već postojeće Mango capsule kolekcije koje su postale sinonim za luksuz i posebna događanja. 

Donosimo još neke prozirne i poluprozirne modne komade iz high street ponude. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango