DoDo nakit slavi okrugli rođendan! Savršena je to prilika da nabavite njihove šik komade i super popularne privjeske

Od 22. do 27. travnja svratite u poznatu draguljarnicu Malalan, koja je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku ovog talijanskog brenda

Draguljarnica Malalan

Popularna talijanska marka očaravajućeg nakita DoDo, koja ljubitelje modnih detalja nadahnjuje već 30 godina, ponajprije prepoznatljivim šik komadima i ljupkim privjescima, slavi rođendan. Zagrebačka proslava održat će se u poznatoj draguljarni Malalan, koja je ekskluzivni zastupnik ovog nakita za Hrvatsku, a rođendansko slavlje, uz slatke zalogaje i poklone iznenađenja, trajat će danima - od 22. do 27. travnja.

Draguljarnica Malalan 

Prepoznatljive linije nakita i karakteristično ljupki privjesci odražavaju vrijednosti marke DoDo, grade zajednice i ovjekovječuju posebne trenutke. Razigrani privjesci za ogrlice ili narukvice izrađeni su od odgovorno nabavljenih sirovina, naročito srebra i zlata, a njihovi motivi obuhvaćaju sve, od slova, životinja i nebeskih znakova do simbola ljubavi.

Draguljarnica Malalan 


Šik nakit milanske draguljarske kuće dizajniran je s ciljem da ga se sastavlja, kombinira i prilagođava, čime uzdiže svakodnevni izgled svake suvremene žene. Potiče raznolikost i samoizražavanje, budući da vjeruje da je autentičnost ono što čini najljepši dragulj u nama samima.

Draguljarnica Malalan 

Animal and Nature, Dreams and Luck, Granelli and Rondelle, Bollicine, Stellina, Bazaar i Nodo najprepoznatljivije kolekcijama nakita DoDo. Ideja o tome kako ovjekovječiti poruku u gramu zlata očarala je mnoge mlade ljubitelje nakita koji jednostavno obožavaju očaravajuće komade, daruju ih, prikupljaju i njima stvaraju svoje unikatne priče. Taj čarobni nakit i sve nove kolekcije sve su modularnije, možete ih sastavljati, kombinirati ili darom poslati poruku koja će ostati za zauvijek.