Zendaya, 'Challengers' i 'I Told Ya' T-shirt potvrdili novi trend: Nema sumnje, ove sezone si čitamo s majica

Donosimo high street ponudu majica kratkih rukava s natpisima.

Lucia Sabatelli/Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posljednjih se tjedana mnogo piše o Zendayinim modnim izdanjima povodom promocije novog filma 'Challengers'. Znamo da glumica provodi praksu tematskog odijevanja u kojoj svaki film savršeno predstavi dodatkom kombinacija koje se idealno uklapaju u tematiku, uvijek uz pomoć svog stilista Lawa Roacha.

Budući da se u novom filmu radi o tenisu, Tenniscore je ono što trenutno vlada njezinom garderobom, a sa sobom je donio i cijeli val trenda na društvenim mrežama obožavanja nošenja sportske estetike.

Ipak, prije nekoliko dana glumica je posebno izazvala pažnju i to majicom kratkih rukava. Ali ne običnom. Riječ je o T-shirtu koji nosi u filmu (a nosi ga i njezin filmski kolega Josh O'Connor u nešto drugačijem izdanju) i na kojemu piše 'I Told Ya'. I odjednom, ova je majica postala broj jedan na listama želja.

Potpisao ju je modni brend Loewe i dizajner Jonathan Anderson koji je ujedno bio kostimograf na snimanju filma. Majica je to koja ima priču i koja nije kreirana samo zbog filma te će je ljubitelji pop kulture prepoznati kao repliku majice koju je John F. Kennedy Jr., slavni John-John, nosio 90-ih. Nema puno informacija o pozadini majice, ali prema zbroju komentara, natpis ima veze s inauguracijskim bedžom njegova oca iz 1961. godine te sloganom Demokratske stranke tijekom kampanje.

Anderson je ranije izjavio da je bio inspiriran stilom JFK Jr-a dok je odijevao lik Challengersa Josha O'Connora, Patricka Zweiga.

Dakle, slobodno možemo zaključiti - majice s natpisima su službeno u trendu. Iako već neko vrijeme svjedočimo da je print tražen i voljen, čini se da ćemo ovu proljetnu i nadolazeću ljetnu sezonu gledati što drugima piše na majicama.

Donosimo vam trenutno ponudu modela iz omiljeni high street brendova.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango