O najnovijoj ulozi slavne Zendaye u filmu Challengers pisalo se puno, ali to ne znači da nema mjesta za još. Naravno, s naglaskom na modu, i to onu koju glavna glumica tako jednostavno postavlja u kategoriju trenda na kojem morate zadržati pogled. Naš je pogled, baš kao i poglede mnogih, privukla jedna maijca, T-shirt koji nosi u filmu. Radi se o majici s natpisom 'I Told Ya', a koja je u kratko vrijeme postala prestižnim komadom u modnim kombinacijama slavnih.

Film Challengers, Zendaya i Mike Faist
Dave Allocca / StarPix / INSTAR Images / Profimedia Zendaya i Mike Faist

Majica koju nosi Zendaya u filmu ali i njen filmski kolega Josh O'Connor (nosio je košulju vrlo sličnu majici, s istim sloganom), ona je s potpisom slavnog modnog brenda Loewe, dizajnera Jonathana Andersona, koji je bio kostimograf na Challengersu, a koji je na na premijeri također nosio majicu koju trenutno žele svi.

Zendaya, film Challengers
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Zendaya
Josh O’Connor, Challengers
Cat Morley / Avalon / Profimedia Josh O’Connor


Majica je to koja ima priču i koja nije kreirana samo zbog filma (koji je izuzetno pograo tenniscore stil), jer se radi koju će ljubitelji pop kulture prepoznat kao repliku majice koju je John F. Kennedy Jr., slavni John-John, nosio 90-ih. Nema puno informacija o pozadini majice, ali prema zbroju komentara, natpis ima veze s inauguracijskim bedžom njegova oca iz 1961., te sloganom Demokratske stranke tijekom kampanje.

Luca Guadagnino i Jonathan Anderson, film Challengers
TheMegaAgency.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Luca Guadagnino i Jonathan Anderson, film Challengers


Anderson je ranije izjavio da je bio inspiriran stilom JFK Jr-a dok je odijevao lik Challengersa Josha O'Connora, Patricka Zweiga: “Kad je JFK Jr. bio mlađi, u 80-ima i 90-ima, njegova garderoba je bila ležerna - kao da je mogao nositi bilo što, a seksepil je uvijek bio tu,” rekao je Loewe dizajner za WWD. “Osjećao sam da (Zweiga) ne bi trebalo biti briga kako izgleda jer, u konačnici, on nije podržan, on nije najveća zvijezda u tenisu, tako da njegov izgled postaje pomalo ad hoc i zalijepljen."

Dotična majica pojavljuje se i u traileru, a popularnost ove majice dodatno potiče popularnost bijelih T-shirta s natpisima i print motivima vraćaju se ove sezone u velikom stilu, pa ne čudi popularnost ovog modela, majice koja se odlično kombiniraju s proljetnim i ljetnim trendi komadima, od traperica i hlača širokih nogavica, do slip suknji i oversized blejzera.
Za sada nije poznato hoće li Loewe pustiti majicuu prodaju, pa nije za čudit što su mnogi pohrlili na stranice Etsyja, u potraz za najsličnijom majicom ovoj filmskoj. Jer viralna već je.