TAKE A LOOK: Mini traper suknja idealna za ljetne noći i dane, a Anya Taylor-Joy divno je kombinira s vintage košuljom

Mini, midi ili maxi - traper suknje savršene su za nadolazeće mjesece.

SGP / ddp USA / Profimedia

Trenuno u Cannesu traje Filmski festival, a osim kinematografskih ostvarenja, svijet prati i modni izričaj zvijezda na crvenom tepihu. Uz raskošne večernje kreacije, snažan naglasak je i na street styleu gdje se posebno istaknula mlada glumica Anya Taylor-Joy koja se pojavljuje u novom filmu 'Furiosa: A Mad Max Saga' povodom kojeg je i trenutno u Francuskoj.

Osim što je za premijeru filma oduševila u Diorovoj kreaciji s kristalima i prekrasnim custom-made nakitom s potpisom Tiffany & Co., odlučila je privući pažnju i ostalim pojavljivanjima i outfitima koje mijenja i nekoliko puta na dan.

SGP / ddp USA / Profimedia 

Jedan od najležernijih bio je onaj gdje je u prvom planu kratka traper suknja AG x Alexa Chung Kety s gumbićima uz koju je nosila i Damson Madder bluzu s naglašenim ovratnikom i vintage efektom. Za potpuni dojam tu su i Bottega Veneta Angle cat-eye naočale, trenutno veoma popularan oblik te MM6 Maison Margiela metalik salonke, još jedan veliki trenutni trend.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Revolve 

Glumica je tako iznijela savršeni look koji možemo nositi za razne prilike, a vrlo je sladak, vintage i jednostavan. 

Budući da je traper trenutno iznimno popularan u svakom obliku, donosimo vam high street verzije kratke denim suknje za proljetne i ljetne dane. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango