Nosi nam se plava boja: Inspo kutak kako ovog ljeta nositi jednu od najpolularnijih boja - boju neba i mora

Haljine, odijela, laneni kompleti, print motivi i ili komadi uronjeni u samo jednu od brojnih nijansi plave? Sve se nosi, a najbolje komade u nježno plavoj paleti pronašli smo u Zarinoj ponudi

Zara

Uz ljeto i ljetnu modu često vežemo plavu boju. Bogata paleta, od mornarske tamnoplave do boje neba i mora, plava se odlično uklapa u razne modne kombinacije, ležerne outfite ali i svečane lookove.

I bez obzira što je plava u trendu svako ljeto, ovo je još posebnije, a to su najavile i kolekcije svjetskih modnih brendova, među kojima se posebno ističe plava boja neba. Prema Tagwalku, modnoj tražilica koja korisnicima omogućuje pretraživanje tisuća modnih revija, dizajnera, dodataka i trendova po ključnoj riječi, svijetlo plavi look porastao je za 19% u odnosu na proljeće prošle godine, a u modnim kolekcijama ova je boja zastupljena s 54% više nego godinu ranije.

Uz pogled u ljeto i ljetnu modu svatko ima svoj opis svjetlo plave nijanse plave boje, mi smo posegnuli za atraktivnim modnim komadima koji potvrđuju kako se dobro nosi plava boja – od glave do pete. Ovisno o nijansi koju odaberete, birajte i detalje. Svjetlije nijanse plave odlično se nose u kombinaciji sa srebrnim ali i zlatnim komadima nakita, a ovisno o modnoj kombinaciji birajte prikladne cipele (mi glasamo za sandale) i za trendi torbice.

Donosimo odabrane komade u trendi boji s polica omiljenog high street brenda Zara.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara