TAKE A LOOK: Katie Holmes nosi savršene traperice za ljetne mjesece. Ako želite kopirati 90's look, ovo je za vas

Katie Holmes u Chanelu i vibri devedesetih.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Katie Holmes česta je gošća ulica New Yorka gdje volimo pratiti njezin specifičan modni izričaj koji je spoj luksuznog, ležernog i nosivog, točnije pravi primjer kako kombinirati high end i komade za svaki dan.

U svojim outfitima obožava istaknuti jedan komad koji dobije najviše pažnje i oko njega kombinirati nešto jednostavnije odabire, a to je sada učinila s prozračnim hlačama ultra širokih nogavica koje su očito dio njezine formule za savršenu kombinaciju ljeta 2024.

Zaustavivši se na ručku koji je organizirala modna kuća Chanel u sklopu Tribeca Film Festivala u New Yorku, pokazala je na koji način traperice i običan top mogu postići wow efekt, taman između formalnih kodeksa francuske luksuzne kuće i svog opuštenog pristupa odijevanju.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za njezino je izdanje zaslužna stilistica Brie Welch koja je spojila bijeli top s motivom cvijeća uguran u tamne, wide leg traperice, također s motivima malih cvjetova po sebi.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Katie nam je ovim izdanjem još jednom potvrdila popularnost hlača širokih nogavica koje već neko vrijeme drže sam vrh popularnosti, a riječ je o Chanelovoj kolekciji za jesen/zimu 2023./24. Outfit prilično inspiriran devedesetima i ranim Y2K, jer su očigledno i one napravile svoj veliki povratak, dodatno je naglasila remenom karakterističnim za to razdoblje i malenom crossbody Chanelovom torbicom. Ukratko - head to toe Chanel.

Budući da će široke nogavice biti hit u svakom obliku, donosimo vam inspiraciju iz omiljenih high street dućana za rekreaciju 90's looka kao Katie Holmes. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango