Nakon Jacquemusove revije, Jennie postala zaštitno lice Gazelle tenisica: Novi model podsjeća na espadrile

Clot x adidas kolaboracija iznjedrila je novu tenisicu uz pratnju trenutno it djevojke koja sve više osvaja modni svijet.

adidas

Ovog tjedna nam je južnokorejska zvijezda Jennie Kim definitivno pokazala kako se zapečaćuje svoje mjesto u modnom svijetu.

28-godišnja pjevačica k-pop benda Blackpink u posljednjih nekoliko godina izašla je iz svoje glazbene čahure i pokazala apetite kada je moda u pitanju. Nakon što smo je mogli vidjeti kako sjedi u prvom redu s Pamelom Andersom i Pharrellom Williamson, postala je lice kampanje za Chanel Coco Neige, a onda i potpisala višegodišnju suradnju s Calvinom Kleinom. Kao svoj najveći uspjeh, definitivno može upisati debi na pisti i to za Jacquemusovu 'La Casa' reviju koja se u ponedjeljak održala na bajkovitom Capriju. Ne samo što je sudjelovala u reviji, već ju je upravo ona i zatvorila.

Samo dva dana nakon, Jennie je postala zaštitno lice nove kolaboracije Clot x adidas Gazelle.

adidas 

adidas 

'Halo Ivory' tenisice by Edison Chen bit će lansirane u petak 14. lipnja na adidas.com stranici i u odabranim trgovinama po cijeni od 160 dolara, a dio su kolaborativne kolekcije koja sadrži vintage jakne, majice za kuglanje, majice s rebrastim rukavima i kratke hlače.

Istaknuti element tenisice je definitivno činjenica što model sliči espadrilama.

adidas 

Model dolazi u nude nijansama i kao kombinacija antilopa na gornjem dijelo te tekstilne mrežice, a sa strane se nalaze i ručno izbvezeni detalji s perlama u obliku Three Stripes logoa.

adidas 

adidas 

adidas 

adidas 

adidas