Celine predstavlja sve što vam je potrebno za pilates: Nova kolekcija s Kaiom Gerber unosi luksuz u sportski svijet

Pilates Collection predstavlja luksuzni lifestyle i vježbanje sa stilom.

Celine

Ako pitate francusku modnu kuću Celine, pilates je upravo postala nova luksuzna tjelovježba.

Naime, izdala je svoju kolekciju posvećenu upravo pilatesu, a zaštitno joj je lice divna Kaia Gerber za koju se zna da već godinama pohodi satove pilatesa. Fotografirao ju je i stilizirao Hedi Slimane, kreativni direktor brenda, u Malibuu, a veoma jednostavni prizori jasno pokazuju ideju iza onoga što Celine smatra sportskom garderobom.

Celine 

Celine 

Celine 

Celine 

Reformer Pilates definitivno je jedan od proizvoda u kolekciji koji je napravio najveći hype, budući da je u posljednje vrijeme postao jedan od trendi načina vježbanja.

Kolekcija će biti dostupna tek od listopada, a sadrži sve što vam je potrebno da sa stilom vodite svoj pilates život - utege, girje, prostirke, blokove za jogu i istezanje, sportske grudnjake, tajice, kratke hlače, gumice za kosu, torbe za teretanu i boce za vodu, naravno, sve s posebnim Celine pečatom.

Celine 

Ovo proširenje lifestyle kategorije modne kuće Celine slijedi nakon ovogodišnje vijesti da će se asortiman proširiti i na beauty sekciju počevši s jednim ružem za usne ove jeseni. Marka već ima popularnu kolekciju svijeća i mirisa, ali ovo označava njezin prvi pohod na makeup u svojoj gotovo 80-godišnjoj povijesti.

Moramo priznati, očekujemo svašta.