5 chic ljetnih izdanja stvorena za posebne prilike: Donosimo inspiraciju za klasične, a upečatljive kombinacije

Obožavamo ljetnu modu, pogotovo komade koje ćemo nositi sezonama.

Instagram (@juliesfi)

Svi smo dobro upoznati s pojmom 'dress to impress', a osim toga, volimo modnim izdanjima predstaviti dio svoje osobnosti. Iako za to ne postoji idealno vremensko razdoblje, ljeto kao da se mrvicu izdvaja jer vlada prpošnija, opuštenija, veselija atmosfera koja nas još dodatno potiče na modno isprobavanje novih stvari.

Inspiracija kao da dodatno poraste, ne postoji granica kada su boje u pitanju, a dozvoljeni su i razni krojevi jer, jednostavno, ljeto je i sve su potencijalne modne 'pogreške' oproštene. 

Ipak, kada je riječ o posebnim događajima tako želimo i izgledati, ali nam u pokušaju toga ideje često blijede. Ipak, određeni recept za ljetne outfite uvijek je prolazan te će vam pomoći složiti idealnu kombinaciju bilo da idete na vrtnu zabavu, vjenčanje, večeru uz more, ljetni festival...

Osim toga, riječ je o outfitima koji se sastoje od bezvremenskih komada koje možete bezbroj puta nositi i kasnije, a svi znamo koliko je modna održivost sve važnija. Osim brige za okoliš, pomaže i nama samima da punimo garderobu kvalitetnim i klasičnim komadima koje ćemo moći nositi i za 10 godina kao dio prave modne kapsule.

U nastavku vam donosimo pet bezvremenskih 'dress to impress' outfita savršenih za ljeto 2024.

Haljina s uzorkom + mule + statement torba

Instagram (@chasemarieee) 

Svilenkasto odijelo + sandale klasičnog dizajna  

Instagram (@amagodson_a) 

Mini haljina + slamnati šešir + crne salonke 

Instagram (@juliesfi) 

Crni komplet + strappy sandale + basket torba

Instagram (@theannaedit) 

Bijela košulja + suknja u boji 

Instagram (@keziacook)