Možemo reći da smo spremni za ulazak u ljeto. Još nas samo tri dana dijeli od prvog dana najtoplijeg godišnjeg doba, a jako se veselimo prelasku u pravu ljetnu garderobu.

Ponajviše se radujemo haljinama kao najomiljenijem komadu koji je idealan go-to izbor tijekom vrućih mjeseci upravo zbog svoje jednostavnosti i elegancije. Riječ je o jednom odjevnom komadu koji uz cipele, torbicu i nakit čini cijeli outfit zbog čega su haljine najčešći izbor pogotovo u sezoni kada tražimo ono u čemo ćemo se ujedno osjećati lagodno i lepršavo zbog visokih temperatura.

Osim što ljeti obožavamo nositi lan i klasične nude nijanse koje možemo nazvati svevremenskim klasicima, topla je sezona savršena za eksperimentiranje. Osim omiljenih nude nijansi, volimo u svoje odabire ubacivati i jarke boje koje plijene poglede i prekrasno se slažu s preplanulom puti nakon sunčanja.

Zara, kao mnogima omiljeni high street brend, u svojoj ponudi već neko vrijeme ima pregršt prekrasnih modela haljina za sve prilike, a ni izbora boja doista ne nedostaje. Kada je savršeno vrijeme za color-block nego sada, a i sama Zara daje odličnu inspiraciju s plavom i žutom bojom koje divno kombinira.

Zara ljetne haljine
Zara 

Zara ljetne haljine
Zara 

Tirkizno plavu haljinu tako su spojili sa žutim sandalama, a žutu haljinu s plavim salonkama. Prekrasni modeli obuće najprepoznatljiviji su po velikim mašnama na području prstiju, jer ipak, znamo da su mašne doživjele povratak na modnu scenu kao jedan od omiljenih mikrotrendova. Preslatki modni detalj oduvijek je simbol ženstvenosti, a s promjenama sezona, mijenja mu se i razina popularnosti. Na Pradinoj reviji u veljači mašna je postala možda i najistaknutiji simbol kolekcije, a nije ih izostavila ni Simone Rocha, iako je ona njihova poznata ljubiteljica.

Važno je naglasiti i da je plava ove sezone iznimno popularna u modnom svijetu. Bogata paleta, od mornarske tamnoplave do boje neba i mora, plava se odlično uklapa u razne modne kombinacije, ležerne outfite, ali i svečane lookove. Znamo i da je Dua Lipa na nedavnoj Jacquemusovoj modnoj reviji na Capriju savršeno kombinirala plave haljine s crvenim sandalama. 

Prekrasni Zarini komadi dostupni su na njihovoj web stranici, svi osim žutih sandala za koje smo sigurni da će im se uskoro pridružiti. 

Zara sandale
Zara 

Zara haljina
Zara 

Zara haljina
Zara