Pharrell Williams i Louis Vuitton: Kolekcija muške mode za jesen 2024. oživjela je u vrhunskoj estetici američkog Zapada

Kolekcija predstavljena na reviji početkom godine sada privlači odličnom kampanjom snimljenom u Virginiji.

Louis Vuitton

Početkom godine, u sklopu Tjedna muške mode u Parizu, Louis Vuitton je predstavio mušku kolekciju za jesen 2024., s potpisom kreativnog direktora Pharrella Williamsa. Revija je bila odličan show koji je spojio modu, umjetnost i glazbu u jedinstven događaj, onaj koji pokrenuo veliki come back estetike divljeg zapada. Kolekciju, koja će kroz koji tjedan doći na prodajna mjesta, upravo je najavila odlična kampanja, ona u kojoj su estetiku modne piste zamijenili stvarni krajolici, planinski lanci, snijeg, prerije, kontrasti i konji.


Već viđena estetika, s brojnim detaljima kao što su kaubojski šeširi, čizme, remenje s naglašenim kopčama, LV torbe... savršeno je uronila u prirodno okruženje, a sve je začinjeno suradnjom s umjetnicima iz Dakota i Lakota plemena, koji su kroz motive ostavili trag i u ovoj kolekciji.

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 


Za istaknuti je kako su dio ove kolekcije i sunčane naočale 1.0 Millionaires i 3.0 Millionaires, ukrašene amblematičnim detaljima američkog Zapada, koje je rekreirao Pharrell Williams od izvornog modela nastalog prije čak 20 godina. Kolekcija je privukla pažnju i puno prije dolaska u prodaju, a privlači kako estetikom tako i raznovrsnošću, te odličnim imidžom samog Pharrella, što potvrđuju i brojni komentari na društvenim mrežama.