Pharrell Williams u posljednje vrijeme doista radi u tišini i veliko.

Iako otkako je postao kreativni direktor muške mode Louis Vuittona nije pretjerano pružao novitete u glazbenoj karijeri, početkom travnja iznenadio je i na tom polju - izbacio je album, bez ikakve najave ili promocija. Nedugo nakon toga, izbacio je kolekciju nakita s Tiffany & Co. pod nazivom 'Tiffany Titan by Pharrell Williams'.

Sada je, pak, odlučio ostaviti svoj trag i na liniji mirisa modne kuće - Louis Vuitton će 19. lipnja izbaciti svoj prvi parfem kod Pharrellovim vodstvom. LVERS je eau de parfum koji je procvjetao iz kreativnog dijaloga između Pharrella i internog parfumera kuće Jacquesa Cavalliera Belletrudea.

Louis Vuitton LVERS parfem
Louis Vuitton 

Dvojac je tražio inspiraciju u suncu budući da Pharrell često koristi svjetlo kao 'metaforu za ljubav, izvor života i motivacije kroz ljudska iskustva'. Kako je i Belletrud istaknuo, život i svjetlost su neraskidivo povezani jer ipak je fotosinteza 'početna točka za sve'.

LVERS pretvara životnu snagu sunčeve svjetlosti u miris. Galbanum (smola koja se često opisuje kao začinjena i zelena) izražava zrake ranojutarnjeg svjetla, dok cedrovina daje znak stoljetnim šumama koje nastavljaju rasti zahvaljujući suncu. Note osnažujućeg bergamota i kremaste sandalovine upotpunjuju miris.

Louis Vuitton LVERS parfem
Louis Vuitton 

Kada je riječ o bočicama, nijedan detalj nije prošao nezapaženo pod Pharrellovim budnim okom. LVERS bočica, presvučena završnim slojem koji se prelijeva, jednako je blistava kao i miris.

Pharrell-Williams-Unveils-LVERS-His-Debut-Louis-Vuitton-Fragranc-1.jpg
Louis Vuitton 

Pharrell-Williams-Unveils-LVERS-His-Debut-Louis-Vuitton-Fragranc-2.jpg
Louis Vuitton 

Pharrell je, također, dizajnirao dodatke koji prate parfem. Torbice su izrađene prema motivu Damoflage Louisa Vuittona, twistom Damier printa koji je Pharrell predstavio u svojoj debitantskoj kolekciji za kuću.

Louis Vuitton LVERS parfem
Louis Vuitton 

Iako je LVERS Pharrellova prva ovakva kreacija za Louis Vuitton, on nije nov u svijetu mirisa. Još 2014. lansirao je Girl, uniseks miris koji je lansiran na Dover Street Marketu.