Sambe doviđenja, SL 72 dobrodošle: Bella Hadid u novoj adidasovoj kampanji nosi potencijalno najtrendi tenisice 2024.

Dobro adidas zna kako popularizirati svoje proizvode.

adidas

Prošlog tjedna mogli smo vidjeti Bellu Hadid u njujorškom West Villageu na adidas Originals eventu. Pozirala je na stepenicama autobusa prekrivenog cvijećem, razgovarala s ljubaznim prodavačem hot-dogova i pozirala s buketima. Dok joj je outfit bio vrlo jednostavan, nosila je par adidas SL 72 tenisica što je rezultiralo samo jednim logičnim završetkom - Sambe doviđenja, SL 72 dobrodošle na vrh!

Instagram (@bellahadid) 

Instagram (@bellahadid) 

Naravno, svi znamo da se u takvoj industriji ništa ne događa slučajno. Tako je Bellino nedavno nošenje tenisica bilo uvod u kampanju u kojoj se pojavljuju i reper A$AP Nast, pjevačica Melissa Bon, nogometaš Jules Koundé i model Sabrina Lan.

Instagram (@adidasoriginals) 

Instagram (@adidasoriginals) 

Tenisica koja originalno dolazi iz ljeta 1972. godine sada je dobila svoj redizajn u nekoliko boja (crvenoj, bijeloj, žutoj, crnoj i plavoj) i u dva dizajna, RS i OG. Važno je napomenuti i da je ovo savršeno vrijeme budući da ubrzo kreće najvažnije sportsko događanje - Olimpijske igre u Parizu. Svaki brend pokušava najviše napraviti za svoju promociju, a ni adidas tu nije ništa drugačiji.

adidas 

adidas 

adidas 

adidas 

adidas 

adidas 

adidas 

adidas 

adidas 

Tako je Bella na promociji nosila sportski dres, a i cijela je tema buketa za snimanje bila vrlo dobro osmišljena. Inspiraciju je pronašla upravo u Olimpijadi jer podsjeća na cvijeće i lovorove vijence koji se daju osvajačima medalja. I u samoj kampanji svi koji sudjeluju nose upravo bukete cvijeća. Važno je napomenuti i da su tenisice prvi put predstavljene upravo kao tenisice za trkače na 1972. godine na Igrama u Munichu.

Čini se da bi nakon ovoga Sambe doista mogle pasti na drugo mjesto, iako su prošle godine bez premca osvojile svijet i definitivno zaradile titulu najtrendi tenisice. Čini se da adidas jako dobro zna što radi i s kime radi, a izgleda da smo dobili potencijalnu broj jedan tenisicu za nadolazeću sezonu. 

adidas SL 72 kampanja  YouTube