Mini ljetna škola mode: Zendaya i Kendall Jenner pokazale kako ovog ljeta nositi suknju od jutra do večeri

Midi i maksi modeli i više su nego u trendu što potvrđuju i slavne djevojke na ulicama Pariza.

CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Ne skidamo oči s Pariza, kako s fantastičnih sportskih natjecanja, rušenja rekorda i osvajanja medalja, tako i s liste slavnih koji posjećuju Pariz i glasno navijaju za nacionalne timove, slave njihov uspjeh te doprinose činjenici kako su Olimpijske igre u Parizu događaj koji po mnogočemu nadmašuje sport. Slavne cure na pariškim ulicama nama su ujedno i modna inspiracija, a ovaj put izdvajamo Zendayu i Kendall Jenner. I dok je svaka od njih oduševila s nekolicinom outfita, mi pogled zaustavljamo na stylingu sa suknjom.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Zendaya je za parišku šetnju odabrala kombinaciju u kojoj je spojila jednostavni bijeli top s naglašenim dekolteom, kultne bijele The Row Boheme Mary Jane cipelice s vrlo trendi modelom suknje. Suknja na preklop, u nijansama zelene sa slojevitim patchwork elementima, primjer je kako se ovog ljeta nosi suknja midi i maksi dužine, te kako se i najjednostavnija kombinacija može učiniti atraktivnom. Slavna glumica izgled je zaokružila Bulgari nakitom i Louis Vuitton Diane torbom.

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia 

CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia 

Za sve one koji prednost pri odabiru suknje daju slip modelima, primjer kako stilizirati ovaj model suknje je Kendall Jenner. Obožavamo njezin minimalistički pristup odijevanju, i ovo je samo jedna od pariških kombinacija koje je prošetala za vrijeme boravka u Parizu na Olimpijskim igrama. Slip suknja u boji šampanjca s potpisom je brenda The Row, baš kao i kožne japanke i velika clutch Margaux torba koja joj je dan prije poslužila i kao zaštita od kiše. Klasičnu monokromatsku kombinaciju svijetle suknje i rezane crne majice kratkih rukava zaokružila je zelenom bojom torbe, te potvrdila kako je slip suknja savršen odabir ovog ljeta, za prilike od jutra do večeri.