Samo jednim postom na Instagramu, savršenom razglednicom s juga Francuske, slavna Pamela Anderson izazvala je brojne pozitivne komentare, a sve zahvaljujući objavi s nekoliko iskrenih fotografija i jednostavnih riječi, kojima je opisala savršenu ljetnu atmosferu.

The South of France
One of my
favorite places to be...
Love and learn
Dogs under tables
Early morning swims in the sea
Espresso’s
Crudite’
Family and friends
I will miss you and the church
where I light candles...

Osim ljepote pospremljene u fotografije pune topline ljeta, slavna glumica je privukla i modnim odabirom koji potvrđuje kako je bijela boja apsolutno najpoželjnija boja ljeta, te kako kombinirati i nositi prozračne, lanene komade a ostati trendi i sa stilom.

Zasigurno se i u vašem ormaru nalaze slični ljetni odjevni predmeti, a Pamela će zasigurno pomoći svima koji tek slažu capsule kolekcije za ljetna putovanja. Zato, budite kao Pamela, te pripremite lagane i prozračne komade od prirodnih materijala, od koji se visoko na listi nalazi lagana lanena haljina, a koja se odlično nosi s laganom ljetnom obućom, te se uz dodatak detalja pretvara u izuzetno nosiv komad.

Pamela Anderson bijele kombinacije
Instagram @pamelaanderson 

U Pamelinom se odabiru našla i jednostavna kombinacija bijele suknje i bijele majice, jer što je ljeto bez midi i maksi suknje te vječno poželjnog t-shirta. Osim što kombinacija izgleda kao savršen komplet, svaki se komad odlično nosi i u odvojenim kombinacijama. Ne zaboravite outfit začiniti torbom od rafije i laganim sandalama. Nakit je i više nego dobrodošao.

Pamela Anderson bijele kombinacije
Instagram @pamelaanderson 

Pamela Anderson
Instagram @pamelaanderson 

Pamela Anderson bijele kombinacije
Instagram @pamelaanderson 

Pamela Anderson
Instagram @pamelaanderson 


Primjer odličnog stiliziranja također je već spomenuta bijela majica, ali ovaj put u kombinaciji s platnenim bermudama. Naravno, sve u bijeloj boji. Bijeli šešir, natikače te pletena ceker torba odabir je detalja Pamele Anderson, a mi ne prestajemo uživati u pogledu na fotografije koje otkrivaju koliko je dobrim odabirom lako moguće oblikovati odličan ljetni stil.