U H&M-u potražite najljepše elegantne jesenske modne komade: Savršeno obuhvaćaju 5 trendova koje ne zaobilazimo

Švedski modni brend ima odlične modne komade koje nosimo zauvijek.

HM

Prije nekoliko dana švedski high street brend H&M je, nakon što je izbrisao sav sadržaj s Instagrama, otkrio novu kolekciju za jesen/zimu 2024. Ovoga puta nije riječ o običnoj kolekciji što pokazuje kampanja koja spaja ogromna svjetska imena - Arca, Lila Moss, Ajus Samuel, Loli Bahia, Wali Deutsch, Okay Kaya, Bibi Breslin, Alewya, Sage Elsesser, Sega Bodega i Lux Gillespie.

'Ova kolekcija puna je posebnih inspiracija i kvalitetnih materijala. Koža, pletenina, svjetlucavi komadi zajedno pokazuju snagu H&M-ovog modnog umijeća. Sve je u sjajnoj odjeći: prave ikone garderobe. Kampanja omogućuje modi da zablista', rekla je glavna dizajnerica ženske odjeće H&M-a, Eliana Masgalos.

Možemo reći da je ova kolekcija osvježenje duha brenda, a dostupna će na službenom web shopu i odabranim dućanim biti od 12. rujna.

Tako je H&M preduhitrio jesen i predstavio divne stilove koje ćemo definitivno nositi ove sezone. Sa širokim rasponom komada od pametnih krojeva do odjeće luksuznog izgleda, kao i skladna mješavina pouzdane klasike i zanimljivih modela. Kako bi istraživanje novih stilova bilo još lakše, istaknuti komadi odlično se uklapaju u pet različitih jesenskih trendova, spremnih za integraciju u naše ormare.

Pletiva

Nove temperature zahtijevaju pametne slojeve za toplije dane i nešto hladnije noći, a za to su najidealniji kardigani koji su ugodni i chic, a i ove godine itekako trendi. Mekane siluete, elegantni gumbići, jesenske boje - obožavaju takvu estetiku. Uz kardigane tu su i puloveri, dolčevite, trenutno jako popularni krojevi spuštenih ramena, džemperi...

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

Svježi krojevi

Idete li na posao, večeru ili kavu u grad, dobar kroj temelj je odličnog outfita. Za jesen 2024. godine H&M se fokusira na siluetu, nijansu i kroj za profinjeni izgled uz blazere, kropirane kardigane, prsluke, odlične hlače...

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

Naravno - traper

Dok je ljeto definirano laganim materijalima, ponajviše lanom, jesen zahtijeva vraćanje nešto 'krućih' tkanina, među kojima će mnogi na prvo mjestu staviti traper. Naravno, ni H&M ga nije isključio iz svojih redova, a dostupan je u obliku košulja, suknji, hlača...

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

Bezvremenske suknje 

Suknje su uvelike zastupljene u našim ljetnim lookovima, a očekujemo ih i tijekom jeseni. Za novu sezonu potražite tkanine za hladnije vrijeme poput glatke kože, mekog antilopa i uskog satena u midi i maxi duljinama.

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

Novosezonski modni dodaci 

Dok polako pakiramo sandale i japanke, naš pogled usmjeren je na jesenske modne dodatke. Pogledajte neke od klasika - mokasinke, čizme, vrhunske torbe za savršen cozy outfit.

HM 

HM 

HM 

HM 

HM