Calvin Klein i Alexander Skarsgår: Ako su vas mimoišle fotografije slavnog glumca u novoj kampanji, ispravite nepravdu

Glumac se nakon više od desetljeća vratio u kampanju za brend koji ne prestaje privlačiti odličnim vizualima i video formatima, a mišljenje javnosti potvrđuje kako je odabir zaštitnih lica i više nego uspješan.

Calvin Klein

U svijetu mode i modnih kampanja rujan je započeo odličnom viralnom kampanjom brenda Calvin Klein, u kojoj je još jednom centar pažnje Jeremy Allen White, slavni Carmy iz mega uspješne serije The Bear. Ovaj (neočekivani) nastavak je uslijedio nakon zimske uspješnice, i u svega nekoliko sati od izlaska na tržište ova kampanja je postala i više nego uspješnom.

Instagram (@kendalljenner) 


Ali, Jeremy Allen White nije jedino lice ove kampanje, jer ovih je dana stigao i nastavak propagande za Calvin Klein kolekciju za jesen 2024. Imena koja su privukla našu pažnju su Kendall Jenner i Alexander Skarsgård i dio su odličnih vizuala i video uradaka koje potpisuje Mert Alas. Kendall je oduševila novim lookom, kratkom kosom, dok nosi komade iz kolekcije Calvin Klein i Calvin Klein Studio, uživajući u suradnji koja traje već desetljeće i kroz koju je nosila neke od kultnih komada ovog brenda.

Calvin Klein 

Calvin Klein 

Calvin Klein 

Kampanja za mušku odjeću pripala je švedskom glumcu u čijim ulogama uživamo u serijama "Big Little Lies", "Succession", "Generation Kill" i "True Blood". Alexander Skarsgård je ostvario prvu suradnju s Calvin Klein brendom prije više od desetljeća, a sada, sve što možemo reći je da izgleda odlično. Stil koji nosi je jednostavan, slojevit, tipičan za ovu robnu marku a opet privlačan i novoj generaciji kupaca. Koliko, na vama je da procijenite, ali komentari na društvenim mrežama apsolutno odobravaju odabir ovog markantnog glumca.