Kako kraj ljeta, godišnjih odmora i povratak u realnost učiniti manje napetim zna Calvin Klein koji je još jednom iznenadio i oduševio odličnom kampanjom. Sjećanja na kampanju s početka siječnja, onu kojom su zasigurno razbili postblagdanski blues, a u kojoj nas je oduševio glumac Jeremy Allen White, glumac čiju ulogu chefa Carmyja u humoristično-dramskoj seriji The Bear obožavamo, još su svježa. Ali sada smo ih neočekivano ne samo osvježili već i vinuli u novu dimenziju jer je slavni glumac opet zvijezda nove, jesenske kampanje slavne modne kuće Calvin Klein. Kampanja je posvećena donjem rublju, trapericama i klasičnim CK t-shirtima, koji su na prvi pogled već viđeni, ali zahvaljujući estetici fotografija i video uradaka, svaki komad na tijelu slavnog glumca postaje viralan.

Kampanju za jesen 2024. još jednom potpisuje fotograf Mert Alas, a Whitea još jednom potvrđuje status cool dečka koji traži da i nekoliko puta pogledate scene prožete suncem i snimane pored bazena, a njegova spontana igra sa psom uronjena u zvuk pjesme Crimson and Clover grupe The Shacks bila je razlogom bezbrojnih zabavnim dopisivanja na društvenim mrežama unutar prvih sati od same objave.

Jeremy Allen White Calvin Klein AW24
Calvin Klein 

Jeremy Allen White Calvin Klein AW24
Calvin Klein 

Jeremy Allen White Calvin Klein AW24
Calvin Klein 

Jeremy Allen White Calvin Klein AW24
Calvin Klein 

Estetika Calvina Kleina uvijek je bila bezvremenska i bilo je sjajno vratiti se i za ovu novu kampanju,” istaknuo je White, čiji su prvi oglasi vizuali za brend, objavljeni 4. siječnja, generirali su 12,7 milijuna dolara u medijskom utjecaju i to svega u nekoliko dana, Whiteovo ime bilo je jedna od tema o kojoj se najviše razgovaralo na X-u, a prvi video brenda koji promovira kampanju na TikToku prikupio je 4,5 milijuna pregleda u prvih nekoliko dana.

Jeremy Allen White Calvin Klein AW24
Calvin Klein 

Jeremy Allen White Calvin Klein AW24
Calvin Klein 

U novoj kampanji White nosi Calvin Klein donje rublje za jesen 2024. i traper komade koji pozivaju da se pozornije zaustavite, jer tu je uz modele traperica i jako trendi traper prsluk. Kampanja je krenula i prije službenog početka, brend je još jednom potvrdio koliko su uspješne suradnje dobrodošle, a sigurno je i da ćemo se vratiti još jednom krugu gledanja dosad objavljenih sezona serije The Bear, što će doprinijeti gledanosti, popularnosti i nedavno objavljenim nominacijama za prestižne nagrade. Spomenimo i kako Jeremy Allen White preuzima ulogu rock superzvijezde u biopicu Deliver Me From Nowhere, filmu o slavnom Bruceu Springsteenu.