H&M u Londonu predstavio svoju kolekciju za jesen/zimu 2024.: Pogledajte slavlje mode i glazbe uz spektakl Charli xcx

Stigla nam je dugoočekivana novosezonska kolekcija.

HM

Nedavno smo pisali o tome kako je modni brend H&M izbrisao sav sadržaj s Instagram profila, ikonu obojio u Brat zelenu, a onda objavio fotografiju s Brat djevojkom, slavnom Charli XCX, odjenutom u bundu s atraktivnim animal print motivom. Tada su se počela javljati govorkanja po društvenim mrežama o tome kako se sprema veliki party suradnje na londonskom Tjednu mode i ujedno i predstavljanje novosezonske kolekcije.  

I da, to se upravo dogodilo. 

Trenutno se u Londonu održava Tjedan mode, stoga su oči fashion ljubitelja trenutno usmjerene upravo u britansku prijestolnicu. A baš se tamo odvilo i predstavljanje jesenske kolekcije H&M-a uz proslavu u Copper Box Areni u East End-u. Bila je to senzacionalna noć koju su upotpunili nastupi Charli xcx, Jamie xx i SHERELLE.

HM 

HM 

Kolekcija jesen/zima 2024. ponovno potvrđuje modnu stručnost H&M-a, a događaj je istaknuo snagu nove kolekcije. Označava prvu stanicu u globalnom nizu različitih događaja: ultimativno slavlje mode i glazbe i trenutak za ujedinjenje široke zajednice kreativaca u glavnim gradovima mode diljem svijeta.

Nastup Charli xcx označava nastavak trajnog prijateljstva između slavne glazbenice i H&M-a, a njezin spoj pristupačnosti i avangardnog duha odražava raspoloženje kolekcije AW/24. 'Čast je surađivati sa muzičkim ikonama kao što je Charli XCX. Ona je simbol slobode, pokreta, samopouzdanja i reinvencije koji su ključni za modu i sve što H&M radi', rekla je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

U osam će se gradova odviti 12 jedinstvenih događaja tijekom kojih će H&M, također, lansirati serije specijalnih modnih kolekcija. Svaki će događaj imati svoj jedinstveni identitet i lokalne gradske predstavnike, prihvaćajući specifičan DNK svakog grada, a sve to odajući počast stilu, zvuku, zajednici, samoizražavanju i individualnosti.

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

'Kolekcija jesen/zima 2024. potvrđuje da je H&M uvijek fokusiran na sjajnu modu i oslobađanje samoizražavanja, a ovi događaji su savršen način za proslavu. Okupljamo zajednice, slavimo lokalne talente i radimo priču za povijest H&M-a ovim nevjerovatnim spojem mode i muzike', kaže Jörgen Andersson, kreativni direktor H&M-a. 

Jesenska kolekcija dostupna je u trgovinama i online od 12. rujna.