Donosimo 7 komada kojima zamjenjujemo traperice: Ove jeseni osvježite svoj stil uz stylish suknje i hlače

Iako su traperice vječno voljene i trendi, donosimo njihovu odličnu zamjenu.

/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Ulaskom u novu sezonu, ulazimo i u novi spektar trendova. Već otprilike znamo one koje ćemo svuda viđati ove jeseni. Među njima definitivno se najviše ističe burgundy boja, potom i čokoladno smeđa, kao i ostale hit nijanse jeseni (crna, siva, nude paleta). Volimo pletiva, među kojima se ove sezone najviše potenciraju kardigani, a čini se da nam se vraćaju i iznimno naglašena ramena, pogotovo kada su blazeri u pitanju.

Ne moramo ni dodatno naglašavati da su baloneri i dalje voljeni, ove godine i u kožnim modelima, a kako je i krenulo prošlih mjeseci, i dalje se nastavlja ljubav prema ravnoj obući. Isto tako, traper ne odlazi iz priče, naravno - ponajviše baggy modeli.

Iako ćemo objeručke prigrliti novitete koje nam donosi novo godišnje doba, dobre stare klasike ponekad želimo zamijeniti.

Ako vam je u posljednjih nekoliko mjeseci traper pomalo dosadio, budući da smo ga viđali u apsolutno svakom obliku, od haljina do cipela, mi smo pronašli idealnu zamjenu za traperice u nadolazećoj jesenskoj sezoni.

Krojene hlače

Vjerojatno najlakša zamjena traper hlačama, jesu krojene hlače. Elegantne, a opet suptilno opuštene, vrlo se lako prilagođavaju svakoj prilici i outfitu. Iako su traperice vjerojatno najsvestraniji model hlača, nisu ni ovakvi neutralni krojevi mnogo iza njih na listi. 

Instagram (@modedamour) 

Pencil suknja

Već smo pisali da suknje nisu samo za proljetne i ljetne mjesece, već da se jako dobro kombiniraju i u hladnim danima - bilo na cipele, bilo na čizme. Za ležerni vibe možete je kombinirati s t-shirtom i balerinkama, a za nešto formalniji s košuljom i stileto štiklama.

Instagram (@lenaherrmann) 

Hlače širokog kroja

Isto koliko obožavamo wide leg traperice, toliko obožavamo i wide leg hlače. Vrlo jednostavne, vrlo minimalističke i vrlo odlične za razne kombinacije. Svakako komad koji je dio naše modne kapsule.

Instagram (@ingridedvinsen) 

Hlače cigareta kroja

Iako će mnogi reći da nisu nimalo trendi, hlače cigareta kroja su vječna klasika koja odlično izgleda s nešto formalnijim lookom, zato su idealne za slaganje outfita za odlazak na posao.

Instagram (@leasy_inparis) 

Tajice

Tajice su na velika vrata ušla u proljetno vrijeme, a čini se da se od njih ne opraštamo ni u hladnoj sezoni. Nosimo ih kao odličnu bazu, a znamo da je jesen najbolje godišnje doba za slojevito odijevanje.

Instagram (@nlmarilyn) 

Svilenkaste hlače

Vrlo udobne, vrlo elegantne i jako posebne. Kao i svilenkasta suknja, tako se i hlače nalaze na našem dnevnom redu komada koje uvodimo u novu sezonu - što za dnevne outfite, što za večernje dogovore.

Instagram (@oliviafaeh) 

Mini suknja

Sve je krenulo još s Miu Miu i njihovim minijaturnim suknjama, a čini se da se nastavlja i ove jeseni. Iako smo obožavatelji maxi i midi modela, nekada volimo kombinirati i mini verzije ponajviše na visoke čizme.

Instagram (@_livmadeline)