H&M nudi sve što treba za chic jesensko izdanje: Odlične haljine, suknje, topovi - imamo 15 komada za posebne prilike

Jesen u H&M-u je započela prekrasno.

HM

Veliki smo ljubitelji jesenske mode, a znamo da nismo jedini. Osim trendova koji nas čekaju ove sezone (kao što su burgundy boja, čokoladno smeđa, kožni baloneri, kardigani, ponovni povrati u 90-e i Y2K), tu su i vječne klasike koje nam na vrata kucaju svakim ulaskom u jesen. Što je, ujedno, službeno danas.

Često prozvana najmodnijim godišnjim dobom, jesen nam omogućuje igranje s komadima zbog slojevitosti koja je jedno od njezinih najjačih oružja. Prekrasne komade već su nam pripremili omiljeni high street brendovi, a vrlo teatralan ulazak u novu sezonu definitivno je imao švedski H&M.

Nakon što je sve obrisao sa svog Instagram računa, otkrio je novu kolekciju za jesen/zimu 2024./25. koja je potom dobila i svoje predstavljanje ni više ni manje nego u Londonu, u Copper Box Areni u East Endu, kada se u njemu održavao Tjedan mode. Bila je to senzacionalna noć koju su upotpunili nastupi Charli xcx, Jamie xx i SHERELLE, kao što je i cijela kolekcija bila u znaku kampanje koja je spojila dobro znana svjetska imena.

Uz nešto luksuzniju Studio kolekciju koja 26. rujna stiže u prodaju, tu je i A/W kolekcija koja je već sada dostupna za prodaju. Donosimo vam 15 komada koja ćete obožavati nositi za posebne prilike, od važnih poslovnih događanja, odlazaka na večeru, izlazaka, važnih evenata... 

Divne boho haljine, čipka i volani, iznimno voljena koža i nešto šljokica, prekrasni komadi, iako su dio trenda, mogu se nositi zauvijek što znači samo jedno - šira omiljena capsule kolekcija u ormaru koja ima sve najljepše od klasike i bezvremenskih komada. 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM 

HM