Emily Ratajkowski nosi omiljenu kombinaciju hladne sezone: Pletena haljina i čizme za najudobniju, a elegantnu jesen

Čim zahladi, iz ormara vadimo pletene haljine.

Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolaskom hladnijeg vremena, biramo modne komade koji su u isto vrijeme ugodni za nošenje i griju nas, ali su i vrlo chic. Jedan od omiljenih komada koji svake jeseni obavezno dobiva svojih pet minuta je pletena haljina.

Ako postoji jedan komad za hladne mjesece koje može proći kao elegantno, ali i ležerno izdanje, onda je to definitivno ovaj. Iako takve haljine možemo nositi uz bilo koji model obuće, zimi prvo mjesto ipak zauzimaju čizmice i to sve od gležnjača, do visokih modela do koljena koji će viriti ispod haljine, chunky modela ili omiljenih kaubojki i bajkerica.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Upravo ju je tako sada nosila i Emily Ratajkowski koja se odlučila za sivo pletivo do ispod koljena i visoke crne čizme - odlična, toliko jednostavna, a prekrasna kombinacija.

Znamo da je siva boja i ove jeseni iznimno cijenjena budući da zrači klasikom i bezvremenskim prizvukom, pogotovo u monokromatskom izričaju, a i odgovara vremenu. Ako je kombinirate na pravi način, dobili ste izdanje za sva vremena i savršen komad za capsule kolekciju svog ormara. Tako ju je odlično nosila i Nicole Kidman koja je crnu dolčevitu kombinirala s poslovnim sivim hlačama za outfit koji nosimo uvijek budući da nije podložan trendovima. 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kombinacija cozy pletiva i hladnih dana uvijek prolazi bez greške. Puloveri, džemperi, kardigani, predimenzionirani modeli, široki rukavi, debeli ovratnici, divni metalni detalji... Doista ima nešto posebno u komadima koji odišu pravom cozy jesenskom vibrom.

Dok komade kombiniramo sa slip suknjama, wide leg trapericama, hlačama na crtu pa i kratkim hlačama, pletene haljine gotove su outfit sam za sebe. Uz dodatak većeg remena i veliku torbu koja je hit ove sezone, imate izdanje za posao, druženje nakon posla, izlazak i druženja.