Trenutno se mnogo piše i govori o glumici Nicole Kidman budući da svi jedva čekamo gledati je u novom filmu 'Babygirl', produkcijske kuće A24, a i trenutno se pojavljuje u hit Netflixovoj seriji 'The Perfect Couple'. Zbog jednog od najiščekivanijih filmova godine, Nicole možemo sve češće viđati u javnosti, a dok ne nosi raskošne kreacije na crvenim tepisima filmskih festivala i tjedana mode, zapravo je prilično jednostavna u svom izrazu.

Tako su je sada paparazzi fotografirali ispred The Crosby Hotela u New Yorku u kombinaciji koju možemo nositi cijelu jesen i zimu jer je toliko basic da je idealna za sve prigode i situacije.

profimedia-0917271921.jpg
DAMEBK / INSTAR Images / Profimedia 

Uska crna dolčevita, sive široke poslovne hlače i crne kožne mokasinke - Nicolein outfit možemo uvrstiti u voljenu capsule kolekciju svojih ormara jer je riječ o bezvremenskim komadima koje uvijek nosimo bez obzira na trendove. Basic boje, basic krojevi i basic modeli, ovo je idealna kombinacija za elegantan izgled kojemu vrijednost ne blijedi. 

Svi znamo da, na kraju dana, najjednostavniji outfiti s minimalno kompliciranja uvijek izgledaju najbolje te je zato ormar uvijek dobro puniti 'običnim' komadima koji se međusobno mogu kombinirati u bezbroj novih izdanja. Tako, primjerice, imamo 333 metodukoja se zalaže za slaganje modne kapsule uz pomoć tri gornja dijela, tri donja i tri pari cipela uz koja se kreira što više odjevnih kombinacija.

profimedia-0917117952.jpg
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Cjelokupan koncept čini minimalizam dohvatljivijim nego inače, a nimalo dosadnim kako na prvu pomisao možda zvuči. Ako zaista uspijete u izazovu, shvaćate da nema potrebe za konstantnim kupovanjem, a ideja o pretrpanom ormaru postaje smiješna.

Komade kakve nosi Nicole možete pronaći i u high street varijanti. Evo primjera. 

Zara dolčevita
Zara 

Zara hlače
Zara 

Zara hlače
Zara 

Zara hlače
Zara 

Mango mokasinke
Mango 

Mango mokasinke
Mango 

Mango mokasinke
Mango