Zaljubljeni u ZAKS - svaki dan: U novootvorenoj poslovnici pronađite najljepše kolekcije ovog brenda nakita

Jučer je u City Center one Westu, u društvu prijatelja i predstavnika medija obilježeno otvorenje nove ZAKS poslovnice.

John Pavlish

ZAKS nakit i ovog je puta oduševio brojne ljubitelje najfinijeg nakita među kojima i Koranu Gvozdić, Andreu Trgovčević, Dorin Zeleniku, Martinu Stjepanović Meter, Valentinu Miletić.., a svi su se još jednom uvjerili da ZAKS uistinu nudi za svakoga po nešto.

ZAKS, hrvatski brend koji godinama slovi kao sinonim za vrhunski dijamantni, zlatni i srebrni nakit tijekom godina se pozicionirao kao lider na tržištu nakita u Hrvatskoj. Osnovan još 2008. godine, danas broji čak 18 poslovnica u Hrvatskoj, a u svakoj od njih biranje nakita je posebno iskustvo kojem se baš uvijek poželimo vratiti.

John Pavlish 

Novootvorena poslovnica u kojoj možete pronaći najljepše kolekcije ovog brenda nakita, ali i vrhunsku ponudu vjenčanog i zaručničkog prstenja, sigurno će postati referentna točka za sve zaljubljenike u zlatni i dijamantni nakit, srebrne detalje ili tradicijski nakit. Posebnost nove poslovnice je i kutak za biranje vjenčanog prstenja u kojem će vam se ljubazne prodajne savjetnice u potpunosti posvetiti i omogućiti vam detaljno biranje vjenčanog nakita što jedan od najvažnijih životnih trenutaka pretvara u intimno i romantično iskustvo. Također, visoko educirane savjetnice približit će vam sve ono što vas može zanimati o ZAKS nakitu.

Ono po čemu je ZAKS poseban, vlastita je proizvodnja nakita zahvaljujući kojoj nastaju najljepše kolekcije nakita koje prate svjetske trendove, ali i poznata kolekcija tradicionalnog hrvatskog nakita ZAKS Heritage koja je blistav primjer vještog spoja hrvatske baštine, ali i suvremene proizvodnje. Predivan način za njegovati hrvatsku povijest i kulturno naslijeđe.

Prigode kao što su rođenje djeteta, krštenje ili vjenčanje volimo obilježavati u obliku dara koji će istovremeno imati vrijednost, ali i ostati kao trajna uspomena i podsjetnik na važan dan. Kada znate što osoba koju darivate želi, nakit ili zlatnici mogu biti sjajan odabir, međutim ako niste sigurni, s investicijskim zlatom sigurno nećete pogriješiti. Sada u ZAKS ponudi možete pronaći investicijsko zlato s međunarodnim LMBA certifikatom što osim za poklanjanje čini i sjajnu priliku za investiciju.

John Pavlish 

Prostorom novootvorene ZAKS poslovnice u City Center one Westu dominiraju svijetle boje koje ističu sjaj ZAKS nakita, a nijanse prate boje brenda. Dominira snažna poveznica interijera i nakita, pa tako spoj zlatnih lampi i lustera sa srebrnim okvirima na zidovima asocira na spoj srebra i zlata kao i u nakitu, što je bila nit vodilja kod uređenja. Heritage kolekcija naglašena je akcentima tamnocrvene boje koja je dodala luksuznu notu prostoru. Na podu su dvije boje kamena isprepletene u u geometrijsku shemu s 3 d efektom, stupovi su obrađeni rigatto tehnikom kako bi se postigao natur grubi izgled inače vrlo otmjenog materijala, a strop je premazan tehnikom boja od pravog praha aluminija kako bi se postigao srebrni efekt. Prirodni materijali poput drveta i kože unijeli su toplinu te se sjajno sljubili sa zlatnim i srebrnim detaljima, ali i samim nakitom.

John Pavlish 

Uz nakit slavimo najljepše i najvažnije životne trenutke. Zato je važno da biranje nakita bude posebno iskustvo, a spoj tradicije, kvalitete i modnih trendova, visokoosposobljeno osoblje koje će vam pomoći odabrati upravo ono što tražite, ali i divan interijer, ZAKS poslovnicu u City Center one Westu čine savršenom destinacijom bilo da ste u potrazi za personaliziranim poklonima poput narukvica i ogrlica s imenom, zlatnika i srebrnjaka, tradicijskih proizvoda temeljenih na hrvatskom kulturnom nasljeđu, vjenčanim i zaručničkim prstenjem ili nakitom s dijamantima.

John Pavlish