U posljednje vrijeme iznimno volimo modni stil i izričaj Dakote Johnson. Savršena je kombinacija elegantnog, jednostavnog, chic, grungea i ženstvenog, uvijek s dozom i uvijek profinjeno.

Često je uspoređuju sa stilom Olsen blizanki, ujedno i vlasnicama brenda The Row. To je taj effortless moment kojim zrače i onda kada izgledaju famozno. Zato će mnogi Dakotu nazvati modnom ikonom, kako kada je street style, tako i kada su red carpet izdanja u pitanju.

Tako nam je sada na ulicama New Yorka servirala savršen jesenski lookkoji kao da je pronašla u inspirativnim trendovima TikToka.

Dakota Johnson
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Look je započela svijetlim trapericama nešto užeg kroja i zelenim puloverom, kombinacijom koja bi bila idealan odabir za old money generacije u trenutnim jesenskim danima. Ipak, smeđa bunda koju je dodala iznad više je odašiljala mob wife estetiku. Tako je spojila dva velika modna trenda koja su posljednjih mjeseci doživjela nevjerojatnu popularnost na društvenim mrežama. 

Dakota Johnson
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dakota Johnson
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U kombinaciju je uklopila i The Row boho torbu 'Bindle' od brušene kože, kao jedan od većih ovosezonskih trendova, te retro naočale 'Kelly' koje su se uklopile u vintage vibru. Već znamo da ove hladne sezone nosimo velike torbe, to su nam pokazali i high street brendovi koji su ih već itekako predstavili u svojim jesenskim kolekcijama, pogotovo one u crnim, smeđim i burgundy nijansama. 

Sve se to slaže s boho chicom koji je ove godine doživio svoj procvat, a budući da retro i u 2024. drži svoje mjesto u popularnosti, Dakota je svoj outfit odradila trendovski savršeno.