DOLAZE NAM NOVE BOJE ADIDAS SAMBA TENISICA: Kolekcija Humanrace Samba Colors by Pharrell privlači bojama i eko pričom

Žuta, narančasta, ružičasta, lila, crvena ili Humanrace zelena?

adidas

Odlične vijesti za sve obožavatelje kultnog modela tenisica Samba! Od 6. svibnja bit će dostupna nova Samba kolekcija koju potpisuju Pharrell Williams i adidas Originals.

adidas 

adidas 

Prošle su godine lansirali Humanrace Sambu u dvije boje, izrađene od vrhunske kože i antilopa, kao i s cik-cak šavovima koji oponašaju izvorni model Samba. Danas, a danas ovaj kultni duo predstavlja Humanrace Samba Colors by Pharrell, kolekciju luksuzne obuće u veselom spektru boja koje utjelovljuju raznolikost i energiju Humanraceove DNK.

Žuta, narančasta, ružičasta, lila, crvena ili Humanrace zelena? Odluka nije nimalo laka posebno kada znate da je Pharrell o najnovijem lansiranju Sambe rekao: "Vraćamo visokokvalitetne materijale i izradu u obuću."

adidas 

Dok se Samba tradicionalno izrađuje s vrhom od brušene kože, Pharrell mijenja izgled modela tako da ga je oblikovao u potpunosti od ECCO Leather, kože koju proizvodi svjetski lider u proizvodnji inovativne i vrhunske kože. Sirovine, koje dolaze iz Nizozemske, pretvaraju se u adidas Samba kožu pomoću ECCO Leather tehnologije štavljenja koja štedi vodu pri proizvodnji, što rezultira većom postojanošću boje i još većom kvalitetom.

adidas 

adidas 

Uz šest boja koje će biti objavljene početkom svibnja, kampanja predstavlja i modele boje ugljena, bijele i terakote koje će biti dostupne kasnije. Odbojavanje do 6. svibnja je započelo, ne zaboravite svoj model naručiti na web stranici Humanrace i aplikaciji adidas Confirmed.