Trendovi cipela se mijenjaju, ali jedan trend je stalan: ravne cipele. Iako su još uvijek predmet mnogih rasprava, sve je jasnije da su ravne cipele globalno prihvaćene i dobrodošle za sve prilike, čak i one najelegantnije.

I dok to budi osjećaj zadovoljstva kod svih onih koji nisu skloni viskom petama jer su ravne cipele nezabilazne, mi smo analizirali outfite poznatih modnih influencerica i izdvojili 6 modela za proljeće 2023. koji se vraćaju uvelike.

Zaboravite na nametnuta pravila odijevanja i uživajte u udobnosti.

1. Fisherman sandale


Bezvremenske cipele već se godinama nose kao modni klasik u jednobojnoj crnoj ili bež boji. Ali zahvaljujući novim, inovativnim brendovima poput Prade, danas dolaze u modernijim verzijama nego ikad prije.

2. Mokasine

Nijedna kolekcija cipela ne bi bila potpuna bez mokasina koje se mogu nositi uz sve. U moru različitih modela, boja i oblika - odaberite onaj koji vam najviše odgovara.

3. Sandale ultratankih remenčića

Planiranje unaprijed ne može škoditi, pa ako tražite novi par sandala za ljeto, sandale s nekoliko ultra tankih remenčića su par u koji vrijedi uložiti - nosit ćete ih od plaže do večernjih šetnji gradom.

4. Balerinke

Nalaze se na svim popisima najboljih cipela za 2022., a sve zahvaljujući Chanelu koji je vratio balerinka stil (o da, i šljokice, i til) na modne piste. U trendu su modeli koji su lagani i minimalistički pa imate osjećaj da nemate ništa na nogama.

5. Mary Jane


Sa ili bez (niske) pete, Mary Jane su posvuda, nose ih djevojke i žene svih dobi.

6. Bijele tenisice


Bijele tenisice idealna su zamjena za svaku elegantnu obuću, prikladne su za sve - od rođendana i proslava do šetnje gradom, te su stoga uvijek isplativa investicija.

Izvor: Elle.rs