NA JEZERU COMO OSVANUO POP UP BY JACQUEMUS: Od savršene najave na Instagramu do divno uređenog butika

Jacquemus na ovoj jedinstvenoj lokaciji gostuje do sredine listopada a na policama butika vas očekuje capsule kolekcija posvećena ljetu

Jacquemus

Simon Porte Jacquemus zna gdje će njegov brend Jacquemus provesti ljeto. Naime, u čarobnoj atmosferi uz jezero Como, u butiku Tessabit u Cernobbiju, otvorio je pop up shop koji će vrata Jacquemus modnog raja imati otvorena sve do 16. listopada, a kroz cijelo će ljeto nuditi capsule kolekciju brenda pod nazivom 'Été' (ljeto) inspiriranu francuskom rivijerom.

Jacquemus 

Jacquemus 

Ovu modnu priču najavio je na Instagram profilu brenda na atraktivan a njemu tako tipičan način – pogledom na jezero na kojem "brodi" i gigantski model torbice Le Bambino u žutoj boji!

Butik i pročelje zgrade u kojoj je smješten potpuno su uređeni u bojama brenda s naglašenim elementima rafije i drveta. Zlatno metalno sunce, koje se može pronaći u otisnutom motivu na raznim komadima, sjaji u središtu jednog od izloga. Vrtne stolice brenda, iz nedavno lansirane linije namještaja za boravak na otvorenom, dio su Jacquemus scenografije.

Jacquemus 

Jacquemus 

Capsule kolekcija namijenjena ženama i muškarcima nudi ljetne komade te modele kupaćih kostima, torbe i šešire te nakit.