SCARLETT JOHANSSON U KAMPANJI ZA SLAVNI MODEL PRADINE TORBE: Limitirana kolekcija Prada Galleria osvaja bojama

Glumica je zabljesnula u odličnoj kampanji koju potpisuje umjetnik Alex Da Corte

Profimedia

Slavni Pradin model torbe Galleria nastao je 2007. godine te se do sada u svim dosadašnjim verzijama potvrdila kao Pradin modni arhetip, neoklasik jer savršeno spaja oblik, funkciju te predstavlja najbolje od brenda. Torba je dobila ime po slavnoj milanskoj adresi - Galleriji Vittorio Emanuele II, u kojoj se nalazi butik u kojem je i pokrenut brend Prada a koji je osnovao Mario Prada, djed Miuccie Prade, još 1913. godine.

Profimedia 

Zato ne čudi što se puno pažnje poklonilo kreiranju nove kampanje za model torbice Prada Galleria 2023., koja na prvi pogled osvaja izgledom ali i nosivošću, u kojoj je uz torbicu glavnu ulogu dobila slavna Scarlett Johansson. Kampanju pod nazivom “The Glass Age” koju je konceptom potpisuje venezuelansko-američki umjetnik Alex Da Corte, dok je kreativno vodstvo odradio Ferdinando Verderi (inače kreativni direktor talijanskog Voguea) a privlači vibrantnim bojama te grafičkim rješenjima.

Profimedia 

Suradnja između Prade i umjetnika Da Cortea ima za cilj ukazati kako se dugovječni luksuzni modni brend odlično povezuje s ikonama svijeta slavnih, a zanimljivo je kako Da Corte, čiji je rad inspiriran pop kulturom i nadrealizmom, te uglavnom stvara kroz video formate, performans, impresivne slikarske i skulpturalne projekte, ovom se kampanja po prvi put okrenuo u svijet visoke mode.

Profimedia 

Osam novih modela iz nove limitirane kolekcije privlače bojama i kombinacijama živopisnih geometrijskih uzoraka otisnutih na prepoznatljivoj Saffiano koži. Na tržištu su dostupne od 19. svibnja.