Zakoračili smo u vrijeme u kojem se snažnim marketinškim kampanja mnogi brendovi okreću velikom tržištu koje pozivaju da se upravo s njihovim proizvodom obilježe nadolazeće Valentinovo. Motivi, boje i narativ su tu kako bi začinili vaše emocije, čak i bez uvjeta da ste ljubitelj Valentinova. A mjesto na kojem ćete zasigurno najbrže otkriti koliko je nešto zanimljivo, privlačno i popularno je TikTok, koji je ovih dana i „poludio“ za limited edition svijećama luksuznog brenda Diptyque.

Uzbuđenje oko Dana zaljubljenih, Valentinova i ne morate dijeliti ali ljubav prema duo pakiranju svijeća pod nazivom Baies and Roses, morate iskusiti. Brend ovu ediciju opisuje riječima: „Nježna, mirisna izjava ljubavi koja uključuje elemente nježnosti i strasti, cvijeća i lišća.“

Diptyque Valentinovo 2024 duo svijeće
diptyque 


Mirisni doživljaj se temelji na kombinaciji voćno zelenih nota bobičastog voća (baies) i cvjetnih nota s blago začinskim mirisom svježih ruža, a doživljaj se opisuje riječima: „Diptyque nudi odvažan, sofisticiran zaokret u simbolima Valentinova, obilježavajući tu prigodu s dva legendarna ovala koja se spajaju u srce. Rezultat je jedinstven, šareni dizajn koji se poigrava fantazijskim svijetom ljubavi.“

Diptyque Valentinovo 2024 duo svijeće
diptyque 


Ideja je da se ove dvije svijeće koriste zajedno odjednom, jer upravo njihova kombinacija mirisnih nota čini mirisnu čaroliju, baš poput one između dvoje ljudi. Estetika je tipična za ovaj vrhunski brend, začinjena bojama i detaljima koji asociraju upravo na ljubav i koje su zahvaljujući i tim detaljima atraktivan detalj za Valentinovo.

Svijeće su dostupne po cijeni od 120 eura, i prema viđenom već su postale hit, što je i više nego dobar znak da ukoliko želite otkriti kakvog je mirisa Dan zaljubljenih, što prije naručite ovaj mirisni duo.