Byredo je europski luksuzni brend koji je 2006. u Stockholmu osnovao Ben Gorham, sa željom da uspomene i emocije pretoči u proizvode i iskustva. I u tome itekako uspijeva, jer za ovaj brend vrijedi doživljaj kako oblikuje svijet luksuza kroz novi pristup, temeljen na emocijama i doživljajima, koristeći najkvalitetnije materijale i vrhunske detalje dizajna kako bi potaknuo obnovljeni pristup modernom luksuzu.

Tim vrijednostima možemo opisati i novu svijeću naziva Summer Rain, a čiji miris brend opisuje kao olfaktivnu interpretaciju mirisa kiše u vrućem ljetnom danu, onaj koji signalizira resetiranje – kanalizirajući poseban osjećaj slobode, čaroliju ljeta.

Byredo svijeća Summer Rain
Byredo 

Mirisne note čine bosiljak i zelena metvica koje su poput svježeg povjetarca koji umiruje ljetnu vlagu. Nakon ovog mirisnog doživljaja slijede hladni, travnati mirisi zelene smokve i pjenušavog đumbira, spuštajući miris lišća i mokrog drveća u sliku jarkog zelenila. Slatkoća zrna tonke i sandalovine daju energičnu završnicu.

Byredo svijeća Summer Rain
Byredo 

Veganska crna svijeća može se pronaći u mat crnoj staklenoj posudi koja se može ponovno puniti s klasičnom minimalističkom oznakom brenda. Ovu Byredovu svijeću moguće je kupiti na njihovoj web stranici po cijeni od 70 eura.