KUĆA IZ KULTNOG FILMA PRODAJE SE ZA 21 MILIJUN DOLARA: Zavirite u vilu koja je u 'Vrućini' bila dom Roberta De Nira

Zavirite u vilu u Malibuu iz filma 'Heat' koja se prodaje za 19,5 milijuna eura

Profimedia

Ako pamtite odličan kriminalistički triler "Vrućina" ("Heat") iz 1995. u kojem se skupina vrhunskih profesionalnih lopova sukobljava s policijom iz Los Angelesa kada nesvjesno ostave trag tijekom svoje posljednje pljačke, onda vam vjerojatno nije promakla impresivna vila jednog od glavnih likova.

Profimedia 

Kuća, koja se u filmu koristi kao rezidencija kriminalnog masterminda kojeg glumi Robert De Niro, sada se prodaje za 21 milijun dolara (19,5 milijuna eura). Al Pacino je također glumio u filmu kao detektiv losanđeleske policije u potjeri za De Nirom. 

Profimedia 

De Nirova kuća iz spomenutog filma nalazi se u jednoj od najboljih četvrti južne Kalifornije, Malibu Cove Colony, s eklektičnom kombinacijom kuća na obali oceana. Ultramoderni dom dizajnirao je arhitekt Ron Goldman.

Profimedia 

Prostire se na 325 četvornih metara, dvokatnica uključuje četiri spavaće sobe i tri kupaonice. Ima prozore od poda do stropa, kamin, ugrađeni radni stol koji gleda na ocean, ogroman balkon i zaklonjenu terasu s pogledom na ocean. Novopostavljeni solarni paneli i Tesla punjači proizvode čistu energiju.