Obožavatelji opere ali i raskošnih interijera u prilici su doživjeti nezaboravno iskustvo jer Palais Garnier, dom "Fantoma iz opere", sada je na Airbnbu. Skladba "The Music Of The Night" iz opere 'The Phantom Of The Opera' se vraća na mjesto koje je inspiriralo jedan od najdugovječnijih i najomiljenijih mjuzikla na svijetu. Ovaj glazbeni globalni fenomen koji će se izvesti u godini pred nama zaživjet će na pozornicama u čak 15 zemalja uključujući i izvedbu na Broadwayu, dok će istinski fanovi moći doslovno slijediti stope le Fantômea tako da rezerviraju noć u mitskom podzemlju gdje je sve počelo – u povijesnoj operi Palais Garnier u Parizu.

Pariz, Palais Garnier
Profimedia 

Opera Airbnb teatar Palais Garnier
Airbnb 

Po prvi put, dio najekskluzivnijih privatnih prostora u kazalištu, Box of Honour (inače rezervirano isključivo za vip goste), je pretvoren u veličanstvene spavaće sobe, gdje će gosti provesti nezaboravnu noć, kako i priliči arhitektonskom sjaju Palais Garnier.

Opera Airbnb teatar Palais Garnier
Airbnb 
Opera Airbnb teatar Palais Garnier
Airbnb 

Gosti će također moći prošetati dvoranama kultne građevine, rijetko viđenih od strane javnosti, uključujući posjet pravom podzemnom jezeru u domu Fantoma, prikazanog u poznatom romanu.

Opera Airbnb teatar Palais Garnier
Airbnb 

Posjet uključuje je i privatni sat baleta s jednim od plesača baleta Opere de Paris, ekskluzivni recital u izvedbi umjetnika Pariške operne akademije, sve uz šampanjac. Nezaobilazno je spomenuti i večeru u raskošnom Foyer de la Danse, privatnoj i povijesnoj prostoriji za plesne probe koja se nalazi iza pozornice a koju plesači koriste za zagrijavanje prije nastupa.

Opera Airbnb teatar Palais Garnier
Airbnb 

Obilazak će biti zaokružen i posjetom u privatne plesne studije ispod krova kultne zgrade s kojih se pruža jedinstveni pogled na Pariz. 

Rezervacije su dostupne od 1. ožujka a termin boravka je predviđen samo za nedjelju 16. srpnja 2023. Cijena noćenja po osobi iznosi 37 eura. Ova je ponuda dio Airbnbove predanosti baštinskom turizmu Europe.