Jeste li znali da u Hrvatskoj već dugi niz godina postoji jedan hotel koji nudi isključivo vegetarijansku prehranu?

I nisu stali na tome, njihovi kuhari uz to pripremaju i ukusne veganske, bezglutenske, sirove i druge delicije.
Sve to možete pronaći i kušati na malenom otoku Ižu kod Zadra, u hotelu i kampu Korinjak, koji je prava oaza pozitivnih vibracija. Iskusan je to domaćin raznolikih programa osobnog razvoja, pod zajedničkim nazivom “Odmor za dušu”.

Odmor za dušu na Ižu
promo 

Ovo jedinstveno, poprilično izolirano mjesto, okruženo netaknutom prirodom, obasjano suncem i okupano kristalno čistim morem, idealna je destinacija za duhovne tragače i sve one koji jednostavno žele malo pobjeći od stresne svakodnevnice te se opustiti i odmoriti svoj um, duh i tijelo.

Hotel Korinjak
promo 

Želite li odvojiti malo vremena za sebe i tijekom boravka se baviti nečim što inače ne stignete u strci i buci suvremenog načina življenja – ovo je pravo mjesto za vas. Napunite pozitivnom energijom svaku stanicu svoga tijela i svaki dio svoje duše. Priključite se nekoj od brojnih radionica, opustite uz zvukove gong kupke, pridružite se svakodnevnom prakticiranju yoge, vježbajte ili meditirajte u jednoj od dvorana, na natkrivenoj terasi, u hladovini borova ili uz obalu mora. Bilo da dolazite kao individualni gost ili u grupi, organizirana šetnja uz more, penjanje na brdo uz izlazak sunca ili izlet hotelskom barkom do obližnjeg „robinzonskog“ otočića zasigurno će dodatno obogatiti vaš boravak.

IMG_20180809_143816_309300.jpg
promo 

S obzirom da nam je i proljeće već pokucalo na vrata, iskoristite ovu priliku za zdravi i novi početak. Probudite se, budite “u tonu” prirode oko nas! Hotel i kamp Korinjak svoja vrata ove godine otvara za Prvi maj te vas pozivaju da im se pridužite za produženi vikend, uz posebnu ponudu.

Prvomajski paket uključuje:
· Smoothie dobrodošlice
· 3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera)
· Izlet na otočić Rutnjak
· Gong kupku
· Jutarnju jogu i meditaciju
Cijena po osobi: 205 EUR

Otkrijte čari ovog jedinstvenog otoka od samo dva slova, dopustite da optimizam i zadovoljstvo prevladaju u vašim mislima, pokrenite tijelo uz jogu i iscijelite se uz pomoć mora, okruženi mirom, zelenilom i mirisom čiste prirode.

IMG_20180813_230823_095300.jpg
promo 

Više detalja možete pronaći na web stranici: www.korinjak.com

Ako ste zainteresirani ili želite više informacija, pišite na: reception@korinjak.com