Hofit Golan, televizijska zvijezda i influencerica, svoj rođendan je proslavila u One&Only Portonovi. Prvi europski resort iz američke hotelske grupacije koja se proslavila konceptom ultra-luksuza i biranih lokacija nalazi se u crnogorskom zaljevu Boka Kotorska, na svega pola sata vožnje od dubrovačke zračne luke.

Izraelka koja živi između Londona i Miamija, poznato je TV lice: nastupila je, između ostalog u serijalu „Real Housewives of Dubai“ i „The Paris Agency“, a s gotovo 3,5 milijuna pratitelja na Instagramu tri puta je nagrađena nagradom „Influencer godine“ uglednog američkog časopisa Forbes.

Hofit Golan One&Only Portonovi
One&Only Portonovi 


Nakon crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu gdje je zasjala u nekolicini ekstravagantnih kreacija, Hofit Golan je bila VIP gošća Grand Prixa u Monacu. Rođendan je odlučila proslaviti u romantičnom okruženju One&Only Portonovi, sa svojim partnerom Alvarom Nunezom, poduzetnikom i autorom bestsellera „Level Up“.

Hofit Golan One&Only Portonovi
One&Only Portonovi 

Hofit Golan One&Only Portonovi
One&Only Portonovi 

Par je uživao u wellness tretmanima ugledne švicarske kuće Chenot i na idiličnoj pješčanoj plaži resorta kao i u restoranima Sabia, Veneranda i Tapasake. Kao osobito iskustvo navode ljetni program Sake Sunset, u jedinstvenom okruženju koji kombinira otmjenost vrhunskog kluba s bezbrižnim duhom elegantne zabave na plaži uz Sake koktele, sushi i spektakularan zalazak sunca.