Tjedan visoke mode u Parizu za jesen/zimu 2023. zasigurno ćemo pamtiti po činjenici kako su se neke od najupečatljivijih revija luksuznih brendova održale uz rijeku i jezerca. Iako voda nije bio izbor mjesta za reviju slavne kuće Dior, Dior je mjesto uz rijeku Seinu odabrao kako bi na poseban način obilježili ova važan modni tjedan. Pa je tako romantični Dior Spa Cruise usidren u Port Henri IV, popularnoj pariškoj luci na samoj rijeci. Ovo je startna pozicija s koje kreće jedinstveni spa događaj i to sve do 14. srpnja.

Dior Spa jahta
Dior / Adrien Dirand 

Dior Spa jahta
Dior / Adrien Dirand 


Luksuzna jahta Excellence nudi prilagođene holističke programe liječenja, a u ponudi su dvije vrste krstarenja, svaka u trajanju od dva sata, a koje se mogu kombinirati za četverosatni doživljaj. Prvi tretman uključuje tretman lica ili tijela u trajanju od sat vremena — usmjeren na detoksikaciju, ravnotežu, anti aging i opuštanje te jednosatni odmor na palubi.Wellness tretman uključuje jedan sat opuštanja na palubi te 60 minuta prilagođenih aktivnosti kao što su pilates, vježbe disanja i istezanja te detoks.

Dior Spa jahta
Dior / Adrien Dirand 

Dior Spa jahta
Dior / Adrien Dirand 

Romantično uređena jahta uključuje prepoznatljivi toile de jouy marke, u plavim i bež detaljima, kao i pletene detalje. Ispod palube su smještene kabine za tretmane i njegu a gornja paluba broda prostire se na 1290 četvornih metara te se može pohvaliti prostorom za sportske aktivnosti na otvorenom, juice barom i bazenom — te atraktivnim ležaljkama s kojih je doživljaj promatranja pariških znamenitosti poput katedrale Notre-Dame, Musée d'Orsay i Grand Palais zasigurno jedinstveni doživljaj.