ZAMISLITE NOĆENJE U KROŠNJAMA DRVEĆA: Atraktivna kućica na drvetu u obliku šišarke očekuje vas skrivena u šumama sekvoje

Cijena noćenja u ovom eko održivom smještaju kreće se od 450 eura

Profimedia

Ako ste se ikada zapitali kako bi bilo boraviti te prespavati u šišarki smještenoj na visini od deset metra iznad tla sada imate priliku to i otkriti. Vodimo vas u Bonny Doon, mjestašce u Kaliforniji koje obožavaju zaljubljenici u prirodu, vodimo vas u Pinecone Treehouse, smještaj skriven u šumi gigantskih sekvoja.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Kućica šišarka se nalazi ovješena o pet divovskih stabala sekvoje i posebnom je čini forma oblikovana od 56 laserski rezanih čeličnih dijamantnih oblika, drvenih okvira prozora i prozora od pleksija.

Profimedia 

Profimedia 

Profimedia 

Do atraktivne kućice koja doslovno visi s drveta, uspinje se drvenim stepenicama, a tamo gore vas očekuje očaravajući pogled na šumu i raskošni krevet. Eko toalet i umivaonik se nalaze nešto niže, dovoljno blizu a opet dovoljno daleko da ne narušavaju ljepotu boravka u ovoj šišarki spremne da vam pruži jedinstveni doživljaj boravka među krošnjama drveća.

Profimedia 

Profimedia 

Ovaj smještaj je dostupan za najam preko platforme Airbnb a toliko je popularan da se za prvi slobodni termin mora pričekati i po nekoliko mjeseci bez obzira na to što cijena noćenja iznosi 450 eura.