Nedavno objavljeno izvješće Lyst Indexa za treće tromjesečje 2023. otkrilo je kako je mjesto najboljeg brenda na svijetu zaslužio Miu Miu. Miu Miu je proglašen brendom godine za 2022., zabilježivši porast internetskih pretraživanja od 49 posto. Dok je Loewe Jonathana Andersona proglašen najpopularnijom markom na svijetu u prošlom kvartalu, Miu Miu bilježi rast od 16 posto u trećem kvartalu. Razigrani pristup brenda privukao je globalnu pažnju te se nametnuo kao pojam za "it" djevojke.

Dio popularnosti ovog brenda dolazi i od odlično prihvaćene suradnje Miu Miu s New Balanceom, koja je predstavljena 2021. u sklopu kolekcije zaproljeće/ljeto 2022 te od tada ne silazi iz fokusa globalnog tržišta.

New Balance x Miu Miu 574 striped velvet sneakers
miu miu 


Svaki novi dizajn obožavanog modela New Balance 574 je primjer kako kombinirajući udobnost i funkciju izvornog dizajna sa stilskom vještinom Miu Miu, nastaju modeli koji su često rasprodani. Našu pažnju privlače modeli za jesen/zimu 2023., posebno model odjeven u baršunasti samtu toploj latte nijansi.

New Balance x Miu Miu 574 striped velvet sneakers
miu miu 

New Balance x Miu Miu 574 striped velvet sneakers
miu miu 

Tenisice NewBalance x Miu Miu 574 striped velvet sneakers, su proizvedene od luksuzne kože (koju proizvođači vrhunskih automobila koriste za izradu sjedala), savršene su za sve ovosezonske trendi lookove jer su dovoljno klasične a opet tako Miu Miu. Na stranici brenda ovaj se model opisuje riječima: Ekskluzivni stil rezultat je suradnje između Miu Miu i New Balance. Tenisica s hibridnim dizajnom u potpunosti je reinterpretirana u samtu koji cipeli daje teksturirani izgled. Boja je opisana pojmom cinnamon, a za zadovoljstvo nošenja ovog trendi komada obuće potrebno je izdvojiti 710 eura. Naravno, ukoliko je vaša veličina dostupna.

Erste 2023 Diners Exclusive kampanja
Erste Diners