Vrijeme je da se pozdravimo s kaputima jer došlo je vrijeme za trendi blejzere i sakoe, bezvremenske modne komade koji su osvojili kako proljetne kolekcije modnih kuća tako i street style ponudu. Klasični, chanelovski, s duplim kopčanjem ili oversized modeli, sve je dostupno, a posebno veseli što dominiraju i modeli izrađeni od laganih tkanina te u bojama koje su dobrodošli i u svečanijim trenucima.

Blejzeri street style
Profimedia 

Jer ove se sezone blejzeri nose u svim kombinacijama, uz traperice i bijele T majice, u formalnoj kombinaciji s košuljom ili bluzom, na duge suknje ali i cargo modele hlača.

Zimmermann
Profimedia Zimmermann
Blejzeri street style
Profimedia 

Zimmermann
Profimedia Zimmermann

Jil Sander
Profimedia Jil Sander

Oduševljavaju i modeli koji su dovoljno dugi da posluže kao mini haljina a koji se sve češće mogu vidjeti u kombinaciji s dobro krojenim tajicama, kao i oni u military stilu te modeli s naglašenim gumbima ili asimetričnim vezanjem. Kombinirajte ih s crop topovima ili vrlo privlačnim bodyjima koji savršeno oblikuju figuru.

Chanel
Profimedia Chanel

Zimmermann
Profimedia Zimmermann

Blejzeri street style
Profimedia 

Upravo u raznolikosti te prilagodljivosti i nosivosti je snaga ovog tako trendi a tako isplativog modnog komada. Inspiraciju potražite i u galeriji u kojoj vas očekuju modeli modnih kuća iz kolekcija za proljeće 2023. te street style modne kombinacije s ulica Pariza, Milana i Londona.

Profimedia Blejzeri modni trend proljeće 2023