Ako ste pobornik mode s potpisom Marca Jacobsa onda zasigurno znate kako s vremena na vrijeme jedno od zaštitnih lica brenda je i atraktivna Emily Ratajkowski. Potvrda obostranog obožavanja je i netom objavljena kampanja za kolekciju Marc Jacobs Monogram za proljeće 2023. a koju je brend opisao riječima: "Kampanja se poigrava temeljnim vrijednostima i estetikom koja je ključna za brend; istražuje uniseks izričaj i slavi individualnost kroz cool komade street style odjeće bez napora."

Emily Ratajkowski i Marc Jacobs kampanja
Profimedia 

Supermodel je u kampanji zabljesnula savršenim stylingom, neodoljivo dobro isfuranim modnim trendovima u ključnim komadima kolekcije, noseći sve, od trendi torbe i nakita do predimenzioniranih traper komada, s naglašenim tamnim make upom te tako trendi wet lookom u kosi. Kampanju je snimio Harley Weir, a atraktivne lookove stilizirala Danielle Emerson.

Emily Ratajkowski Marc Jacobs kampanja
Profimedia 

Zanimljivo je kako je slavna EmRata za Marca Jacobsa na modnoj pisti debitirala 2016. godine, u Marc Jacobs kreaciji zabljesnula na Met Gala događaju 2017. te ove godine veljači gostovala u prvom redu na modnoj reviji brenda u New Yorku gdje je sve iznenadila s bob frizurom i Marc Jacobs arhivskim outfitom iz 2014. Za podsjetiti je kako je u ovoj godini Emily Ratajkowski već ostvarila odlične suradnje kao zaštitno lice za parfem Viktor & Rolf Flowerbomb, Versace i Tory Burch.

Emily Ratajkowski i Marc Jacobs kampanja
Profimedia 

Ovom se suradnjom EmRata pridružila Kendall Jenner (koja je započela suradnju s brendom prije više od deset godina) i Irini Shayk (koja je upravo osvanula na naslovnici američkog Harpers Bazzara), a koje su zabljesnule u dijelu kampanje brenda s naglaskom na top trendi torbice i modne detalje; te izuzteno zanimljivoj listi slavnih imena koja su se pridružila u come back projektu super popularnog modela torbe Stam iz ranih 2000-ih. Sudeći po komentarima ove će suradnje zasigurno biti prepoznate i od strane velikog tržišta te tako dodatno potvrditi status i uspjeh ovog modnog brenda.