Jennifer Lopez, za mnoge ikona stila, u jesen ulazi spremna, što potvrđuju fotografije koje je slavna glumica i pjevačica objavila na Instagram profilu.

Osvježena frizura, pramenovi u trendi boji meda (koje jednako obožavaju Sofia Richie i Hailey Bieber) a koji se odlično nose u hladnijem dijelu godine, obožavaju i plavuše i žene tamnije kose, odlično su se uklopili i u modnu kombinaciju u kojoj je Jennifer Lopez pozirala ispred ogledala te u selfie formatu mobitela.

Jennifer Lopez trend jesen 2023
Jennifer Lopez / Instagram 

Na fotografijama je očito kako J.Lo osim u kosi  zagasitije tonove odlično nosi i u odjeći. Ona je od glave do pete odjevena u A.L.C., brend ženske mode iz Los Angelesa dizajnerice Andree Lieberman, a modnu kombinaciju čini modni klasik – traperice i blejzer.

Jennifer Lopez trend jesen 2023
Jennifer Lopez / Instagram 

Stil ovog brenda se opisuje pojmom “laid-back luxury” tj. opušteni luksuz, s kolekcijama koje se sastoje od elegantnih basic komada profinjenog stila.

J.Lo je odabrala strukturirani čokoladno smeđi blejzer, traperice srednje plave boje te laganu bijelu bluzu. Izgled je začinila nakitom, sunčanim naočalama i naravno omiljenim modelom torbe, Hermès Birkin modelom s detaljima od smeđe kože i antilopa.