Jesen je godišnje doba koje donosi najviše promjena, a kada su moda i ljepota u pitanju, one su iznimno izražene. Novi trendovi već kucaju na vrata i samo čekaju da visoke temperature padnu kako bi preuzeli ulice (i naša srca i ormare).

Često zaneseni velikim zaokretima propustimo pažnje dati onim sitnijim promjenama koje dolaze s godišnjim dobima, a sada mislimo na naše noktiće.Već dobro poznate jesenske nijanse svakako su burgundy, tamnije i svijetlije nude nijanse, siva i tamnoplava, a ove bi ih jeseni mogla zamijeniti maslinasto zelena.

Ova nijansa zelene donosi osvježenje u jesenje palete boja i savršeno se uklapa u prelazak iz toplih ljetnih tonova u dublje i bogatije nijanse. U svijetu gdje sve više ljudi traži održive i prirodne opcije, maslinasto zelena noktima donosi osjećaj povezanosti s prirodom.

Maslinastozelena je nijansa koja savršeno odražava prirodne promjene u prirodi pa je možemo prozvati pravom jesenskom elegancijom. Uz to, prilično je univerzalna boja te se lako uklapa u različite stilove odjeće i makeupa. Možete je kombinirati s neutralnim nijansama poput smeđe, bež i sive za sofisticirani izgled ili je upariti s tamnijim tonovima bordo, crne ili duboko ljubičaste za dramatičniji efekt.

Uz to, maslinasto zeleni nokti nude beskrajne mogućnosti za kreativnost. Možete ih ukrasiti raznim uzorcima, šljokicama ili se poigrati dodatkom drugih lakova kako biste dodali osobni pečat svojoj manikuri. Jedna od prednosti maslinasto zelenih noktiju je da će ostati moderni i nakon što jesen pređe u zimu.

Uz maslinasto zelene nokte, jesen 2023. godine bit će savršena za osvježenje svog izgleda i 'uskakanje' u prirodnu eleganciju. Budite hrabri, kreativni i pokažite svoju modnu stranu s ovim prekrasnim jesenjim trendom na noktima.